MónTerrassa
Xavier Panés, únic candidat a presidir la patronal Cecot
  • CA

Xavier Panés és lúnic candidat a presidir la patronal Cecot i ocupar el lloc que ha tingut Antoni Abad durant 17 anys. Hi havia certes travesses sobre el nom del substitut. Ara s’han acabat totes les especulacions. I gairebé es pot assegurar que Xavier Panès serà el nou president.

A les tres de la tarda avui 17 de juny de 2022 ha expirat el termini, iniciat el passat 26 de maig, per poder presentar candidatura a la presidència de la confederació egarenca. Les persones que poden presentar candidatura han de formar part de l’assemblea de l’entitat, estar associats a la mateixa i comptar amb l’aval mínim d’un 25 per cent de suports de l’assemblea de la Cecot.

Una única candidatura en el moment de tancar el termini de presentació

Al tancament d’avui s’ha registrat una única candidatura corresponent a l’actual president del Club Cecot Financer Fiscal i membre del comitè executiu de la Cecot, Xavier Panés i Sancho que ha acompanyat la seva proposta amb els avals originals d’un 77,8% de l’assemblea.

Dilluns dia de juny 20 es reuneix la Junta Electoral conformada per tres membres de la Junta que seran els encarregats de recepcionar la candidatura, comprovar i validar la documentació presentada fins el 21 de juny, obrir un període d’al·legacions entre el 22 i el 27 de juny fins arribar al procés de votació durant l’Assemblea Electoral Extraordinària del 29 de juny i culminar-lo amb la ratificació final per part de l’Assemblea General de la Cecot.

Perfil de Xavier Panés i Sancho

Nascut a Terrassa l’any 1964.

Formació i trajectòria professional

  • Llicenciat en Ciències Econòmiques per la UB.
  • Especialització en Economia de les empreses financeres i actuarials.
  • MBA per Esade.
  • Empresari: sector metal·lúrgic. Activitats: fabricació i distribució.

Càrrecs actuals

  • President del Club Cecot Financer Fiscal.
  • Membre del Comitè Executiu de la Cecot.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa