MónTerrassa
L’egarenca Vytrus Biotech rep un nou premi pel seu últim ingredient actiu

L’empresa terrassenca Vytrus Biotech, especialitzada en ingredients actius derivats de cèl·lules mare vegetals, continua celebrant èxits. Vytrus ha rebut un nou reconeixement internacional, el premi BSB Innovation Awards 2023, pel seu últim ingredient actiu ‘Photobiome’. La notícia arriba després que l’empresa anunciés xifres records en el seu tancament del 2022: un increment del 21% de les seves vendes, obtenint un benefici net de 605 mil euros.

‘Photobiome’ ha quedat classificat en la primera posició dels BSB Innovation Awards 2023 en l’edició de 2023 en la categoria d’actius. Es tracta d’un premi que reconeix l’actiu biotecnològic pel seu “enfocament creatiu gràcies al seu mecanisme d’acció innovadora basat en uns estratègia vegetal”, exposen a la pàgina web.

Més sobre el nou ingredient actiu ‘Photobiome’ de Vytrus Biotech

‘Photobiome’ obre la porta a una nova categoria d’Antioxidants Microbians en “ajudar la microbiota de la nostra pell a fotoprotegir-se”, protegint i nodrint els bacteris, “modulant l’alliberament de les seves pròpies molècules naturals de fotodefensa que milloren els signes del procés de fotoenvelliment a la pell”, informen. Aquesta nova categoria d’ingredients actius de base biotecnològica suposa un nou paradigma als mercats de la cura solar i l’envelliment.

Un any 2022 de rècord per Vytrus Biotech

L’empresa celebra aquest premi després d’un 2022 de record. Ha estat l’any que han registrat la seva primera triple patent a Europa, Estats Units i Japó que “reforça l’aposta de la companyia per marcar tendència en el sector cosmètic”, l’ingredient per a la cuida capil·lar Elaya Renova™ ha estat guardonat amb a in-cosmetics Latin America i in-cosmetics Asia 2022; mentre que Quora Noni™ biomics ha estat guardonat amb la primera posició als Premis Cosmetorium 2022.

els cofundadors de l’empresa especialitzada en ingredients actius derivats de cèl·lules mare vegetals per a la industria cosmètica, Albert Jané i Óscar Expósito,es mostren satisfets per la bona acollida que els llançaments del 2022 estan tenint al mercat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa