MónTerrassa
Un any de rècord per Vytrus Biotech: 3,7 MEUR en xifra de negocis

El 2022 ha estat un any de xifres rècord per a l’empresa terrassenca Vytrus Biotech. La companyia ha tancat l’any amb un 31% d’increment en les seves vendes, obtenint un benefici net de 605 mil euros. Pels cofundadors de l’empresa especialitzada en ingredients actius derivats de cèl·lules mare vegetals per a la industria cosmètica, Albert Jané i Óscar Expósito, tornar a créixer per sobre del 30% en ventes i beneficis “és una mostra de la fortalesa i escalabilitat del model de negoci”.

La xifra de negocis de l’any 2022 és de 3,7 milions d’euros, un rècord per a la firma, mentre que el benefici brut d’explotació ha estat de 1,5 milions. A més, la seva expansió fora de l’Estat espanyol han donat els seus fruits: les ventes internacionals ja superen el 66% en 33 països.

Un any ple de novetats per a Vytrus Biotech

I és que l’any 2022 ha estat ple de novetats per la firma terrassenca. Jané i Expósito es mostren satisfets per la bona acollida que els llançaments del 2022 estan tenint al mercat. Elaya Renova™ -un ingredient per a la cuida capil·lar- ha estat guardonat amb els premis d’innovació a les fires in-cosmetics Latin America i in-cosmetics Asia 2022; mentre que Quora Noni™ biomics -un actiu pel rejoveniment de la microbiota y la pell- ha estat guardonat amb la primera posició als Premis Cosmetorium 2022, fira de referencia de la industria cosmètica.

Ha estat l’any que han registrat la seva primera triple patent a Europa, Estats Units i Japó que “reforça l’aposta de la companyia per liderar la innovació tecnològica i marcar tendència en el sector cosmètic”.

Nous llançaments a la fira ‘in-cosmetics Global 2022’ a Barcelona

Aquesta última setmana de març, l’empresa participarà com expositora a ‘in-cosmetics Global 2022’ a Barcelona, la fira de referencia mundial de la cosmètica, on presentarà el seu últim llançament procedent de cèl·lules mare vegetals Photobiome™, “un ingredient que ajuda a la microbiota de la pell a protegir-se a sí mateixa, a la vegada que millora els danys del envelliment de la pell provocats por la radiació solar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa