MónTerrassa
Vostra Llar Residencial de Terrassa, premi MIPIME amb valors
  • CA

La Vostra Llar Residencial, reconeguda amb el Reconeixement MIPIME amb valors a la 35a edició dels Premis Pimes. El grup de residencies geriàtriques amb centre de dia a Terrassa rep el premi per la seva tasca social en un context difícil i per la integració dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

La patronal demana a les autoritats presents un diàleg sincer

PIMEC distingeix les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya el 2021. La patronal demana a les autoritats presents un diàleg sincer que permeti arribar a consensos i compromisos i una reforma de l’Administració, per tal que sigui més eficaç i eficient. Pedro Sánchez destaca que cal fer front al canvi climàtic per equilibrar l’evolució del preu del gas a conseqüència de la guerra, mentre Pere Aragonès defensa una reindustralització, facilitant l’emprenedoria i posant el valor els punts forts de Catalunya.

La 35a edició dels Premis Pimes ha distingit La Vostra Llar Residencial amb el Reconeixement MIPIME amb valors, tot coincidint amb el Dia Nacional de l’Empresa a Catalunya i el Dia de les MIPIMEs de les Nacions Unides, en el marc d’un sopar de caràcter solidari, que un any més destinarà íntegrament els ingressos obtinguts a apadrina el programa emppersona d’ajut a la segona oportunitat que duu a terme la Fundació PIMEC.

Aquest grup de residències geriàtriques amb centre de dia a Terrassa, fundat l’any 1985 per l’empresa familiar G4T i acreditat per la Generalitat de Catalunya, dona resposta a les necessitats que presenten les persones dins del procés d’envelliment. Al llarg de la cerimònia ha rebut el guardó per la seva tasca social en el context Covid-19 i per haver integrat dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en l’atenció a la gent gran, establint aliances amb altres entitats.

Durant la cerimònia al Camp Nou hi ha participat el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez

Durant la cerimònia al Camp Nou hi han participat el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, entre altres autoritats i personalitats d’àmbit local com: president de PIMEC Vallès Occidental Xavier Pujol, primer tinent d’alcaldia de Sabadell, Pol Gibert, alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, l’alcalde de Barberà del Vallès i vicepresident del Consell Comarcal, Xavier Garcés, la 2a tinent d’alcaldia de l’àrea de Promoció
econòmica i Projecció de Terrassa, Núria Marin, i el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez.

A l’inici de l’acte, el president de PIMEC, Antoni Cañete, ha demanat “un diàleg sincer que ens permeti arribar a consensos i compromisos; no tancarem la transició democràtica del nostre país fins que les pimes no estiguin al diàleg social estatal”, ha afegit abans de dirigir-se al públic i a les autoritats assistents per dir que “són necessaris canvis estructurals, tot proposant que la columna vertebral de totes les decisions que es prenguin en l’àmbit polític, empresarial i econòmic es basin en la productivitat”. Seguidament, ha defensat que “no serà possible liderar i portar a terme aquests canvis sense una veritable i profunda reforma de l’administració pública, que s’haurà de dur a terme amb valentia, lideratge i compromís. I sense fer d’aquest debat un debat polític”.  

President de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès

Per part seva, el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha exclamat que “després de dos anys de pandèmia PIMEC recupera per la porta gran els Premis Pimes, on veiem quin és el batec econòmic del país: les empreses que treballen per crear nous mercats i generar noves oportunitats amb un potencial extraordinari”. “Avui visualitzem referents i, també, valors compartits, amb un compromís amb els reptes socials a Catalunya com a terra d’oportunitats”, ha afirmat. Així mateix, ha reconegut que “cal una reindustralització, facilitant l’emprenedoria i posant el valor els nostres punts forts” i ha conclòs la seva intervenció assenyalant que “les nostres empreses tenen el potencial per liderar un creixement econòmic” i que, per aconseguir-ho, “és imprescindible el compliment de compromisos, com les execucions pressupostàries amb un mecanisme de garanties per millorar qüestions com les infraestructures i l’impuls de projectes estratègics”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa