MónTerrassa
En venda 39 habitatges d’obra nova a Sant Pere Nord de Terrassa

La promotora d’habitatges Aedas Homes presenta una nova promoció d’habitatges d’obra nova al barri de Sant Pere Nord de Terrassa. Aquest nou complex residencial porta per nom ‘Herolt’, i està conformat per 39 vivendes -totes amb terrassa-, de 2, 3 i 4 dormitoris. Aquest és el tercer projecte de la companyia a la ciutat. Abans ja havia presentat les promocions Vernet i Sirani, situades a Ca n’Aurell i a Can Roca, respectivament.

“Herolt ha despertat un gran interès inclús abans de sortir al mercat amb preus a partir de 184.000 euros“, senyala Javier Sedó, gerent de promocions d’Aedas Homes a Catalunya i responsable d’aquesta promoció. Ubicada a la plaça de la Constitució, “destaca per la seva tranquil·la ubicació, unes vivendes ben distribuïdes, grans superfícies que compten amb llum natural, espais a l’aire lliure en forma de terrassa i molt més”.

Nova promoció d’habitatges d’Aedas Homes a Sant Pere Nord de Terrassa | Aedas Homes

“Presentem un producte de qualitat i d’un disseny únic al barri. A més, està en una zona consolidada amb tots els serveis”. Entre l’oferta, ressalten “els espectaculars immobles en primeres plantes tipus àtics i els propis àtics al lloc més alt de l’edifici”, informa la promotora en un comunicat. La parcel·la compta amb una excepcional panoràmica de la muntanya de Sant Llorenç del Munt, pel que les vivendes orientades al nord disfrutaran de les millors vistes.

Nova promoció d’habitatges d’Aedas Homes a Sant Pere Nord de Terrassa | Aedas Homes

39 habitatges destinats al client local

La companyia informa que ‘Herolt’ és una promoció destinada sobre tot al client local de Terrassa. Els habitatges son “perfectes per persones que ja resideixen al barri i que busquen una vivenda de qualitat que s’adapti millor a les necessitats actuals, però també per joves que adquireixen la seva primera casa”. A part, Sedó també exposa que l’edifici representa una “actualització re regeneració urbana”. Completa la plaça de la Constitució dotant de més espai lliure el barri de Sant Pere Nord i donant resposta a una de les principals necessitats socials dels veïns.

Nova promoció d’habitatges d’Aedas Homes a Sant Pere Nord de Terrassa | Aedas Homes
Nova promoció d’habitatges d’Aedas Homes a Sant Pere Nord de Terrassa | Aedas Homes

Aedas Homes impulsa habitatges d’obra nova a més d’una desena de municipis

La companyia Aedas Homes està present en més d’una desena de municipis de Catalunya on ha impulsat més d’una vintena de projectes amb més de 2.000 vivendes. Onze d’aquests municipis es troben a la província de Barcelona. A part de Terrassa, també desenvolupa promocions a El Masnou, Sabadell, Barberà del Vallès, L’Hospitalet de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant Just Desvern, Badalona, Sant Adrià del Besòs, Vilanova i la Geltrú i Sitges. A més, també impulsa projectes a Cambrils.

Nova promoció d’habitatges d’Aedas Homes a Sant Pere Nord de Terrassa | Aedas Homes

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Genís a juny 24, 2022 | 15:09
  Genís juny 24, 2022 | 15:09
  Per què no indiqueu clarament "ESPAI PUBLICITARI"? Seria una clara mostra de transparència. Ja es veu que seguireu publicant "articles" cada cop que aquesta empresa llanci una promoció nova. Mentre apoquinin, oi...?
  • Icona del comentari de: Joan Manel Oller a juny 24, 2022 | 15:19
   Joan Manel Oller juny 24, 2022 | 15:19
   En el moment que sigui un espai publicitari, i que l'empresa promotora pagui, ho direm, com sempre que s'escau. Mentre sigui una informació d'interès per la ciutadania, se'n continuarà parlant, paguin o no paguin (com ha estat fins ara). Mai hem fet una informació publicitària sense dir-ho explícitament.

Nou comentari

Comparteix