MónTerrassa
Can Roca es prepara per una nova promoció d’habitatges d’Aedas Homes

La promotora d’habitatges Aedas Homes presenta la seva segona promoció d’habitatges al barri de Can Roca de Terrassa, que porta per nom “Sirani“. Aquesta segona promoció arriba després de posar al mercar “Vernet”, i compta amb un total de 87 habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris amb àtics inclosos que es caracteritzen per unes amplies superfícies per gaudir de les seves terrasses. A mes, ofereix zones comuns amb piscina, solàrium, zona de jocs infantils, pàrquing per bicicletes i jardins. “Una oferta pensada per la demanda post-confinament que requereix nous espais interiors i exteriors”, exposa l’empresa en un comunicat.

Aquesta promoció forma part de l’última parcel·la del sector Can Roca II, el que es tradueix en que, una vegada finalitzada, s’haurà culminat i consolidat al barri. “S’alçarà com un edifici emblemàtic. Aedas Homes desenvoluparà un treball de regeneració urbana recuperant un solar que estava degradat, renovant tota la zona”, expliquen.

L’empresa afirma que l’oferta sortirà al mercat amb preus des de 230.000€, i està “dirigida principalment a clients locals, però també a compradors de la ciutat de Barcelona per la seva proximitat i excel·lent comunicació en transport públic i per carretera”, afirma Javier Sedó, Gerent de Promocions d’AEDAS Homes a Catalunya i responsable del projecte.

Imatge de la propera segona promoció d’habitatges d’Aedas Homes | Aedas Homes

Tres projectes en marxa: 50 milions d’euros i 500 llocs de treball

L’empresa acaba d’iniciar la comercialització de Sirani, però fa unes setmanes van posar a la venda Vernet -la primera promoció-, i properament en presentaran una tercera, Herolt. “Tres promocions amb les que Aedas Homes s’implica pel desenvolupament residencial a la ciutat, però també en el desenvolupament econòmic per tot l’activitat que generaran”, subratlla Sedó. En concret, AEDAS Homes realitzarà una inversió inicial prevista de 50 milions d’euros en aquests tres projectes aproximadament, que suposaran la creació d’uns 500 llocs de treball indirectes durant els anys que tardin a desenvolupar-se.

A part de Terrassa, l’empresa es troba present a Hospitalet de Llobregat, Vilanova i la Geltrú, Sabadell, El Masnou, Cornellà de Llobregat, Sant Adrià del Besòs, Sant Just Desvern, Sitges i Cambrils. Properament anunciarà nous projectes a Badalona i Barcerà del Vallès.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Anais a febrer 16, 2022 | 18:45
  Anais febrer 16, 2022 | 18:45
  Me interesaría apuntarme y información gracias
 2. Icona del comentari de: Joan Martinez Magrans a febrer 17, 2022 | 22:36
  Joan Martinez Magrans febrer 17, 2022 | 22:36
  Desde 230.000€ de 2 dormitoris 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️No son preus de Can Roca y els de 3 i 4 dormitoris el preus sera de 🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️Quina bujeria €€€€€€€ Oncisa va plega velas ja que no va vendre un minim d’habitatges ja que els seus preus eran 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️, jo he venut la ultima a Can Roca II de 40 habitatges i no te res a veure els PREUS, molta sort......
  • Icona del comentari de: Sandra a febrer 20, 2022 | 15:28
   Sandra febrer 20, 2022 | 15:28
   És per les poques possibilitats que tenen, que posen publi-reportatges als diaris. Si fossin un txollo o els empresaris no tinguessin pressa 'es vendrien sols'.
 3. Icona del comentari de: Sr. Senyor a febrer 19, 2022 | 16:39
  Sr. Senyor febrer 19, 2022 | 16:39
  Em fa molta pena que un diari, qualsevol, coli ANUNCIS fent veure que es tracta de notícies. Com a demostració n'hi ha prou amb veure que el primer comentari ha estat una resposta típica a PUBLICITAT. Que trist. Un diari que podria lluitar per recuperar el PERIODISME, ens cola anuncis d'una manera ben lletja en comptes d'indicar clarament que ho són.
 4. Icona del comentari de: Merche a febrer 20, 2022 | 12:10
  Merche febrer 20, 2022 | 12:10
  señora anais disculpeme pero esto no es un anuncio es un articulo. dirijase a la empresa y seguro le atienden. un saludo

Nou comentari

Comparteix