MónTerrassa
VÍDEO | El Vallès s’apunta a La Festa de Benvinguts a Pàges
  • CA

El cap de setmana vinent, 2 i 3 d’octubre, torna al Vallès Occidental la proposta Benvinguts a Pagès La Festa, en una proposta que vol acostar la pagesia a tota la ciutadania. Després que l’any passat no es pugués gaudir de manera presencial per culpa de les restriccions de la pandèmia de Covid, enguany les explotacions ramaderes i agrícoles del nostre territori obriran de nou les portes per acollir visitants i mostrar-los el seu dia a dia. La proposta és d’àmbit nacional, però a la comarca també s’han organitzat diverses activitats.

Per començar a fer xup-xup, el Consell Comarcal ha començat a difondre a les xarxes socials un vídeo en què es poden veure els productors i elaboradors que participaran en l’esdeveniment d’enguany.


En aquesta edició, a la comarca es podrà visitar la Masia la Muntada, la Finca Alavedra i el Viver Tres turons i la Masia Ca n’Oliveró, així com degustar productes de la terra als restaurants La Taverna del Ciri, el Restaurant Capicua i el Restaurant Masia Can Campanyà. A més, la Masia Can Deu i el Molí d’en Rata ofereixen visites i tallers als seus espais per complementar aquestes jornades de Benvinguts a Pagès.

Benvinguts a Pagès La Festa és un cap de setmana en què les explotacions de tot Catalunya obren les portes de casa seva per ensenyar-nos els camps, els ramats i els obradors. Dos dies únics per redescobrir on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que fan els aliments que ens arriben a casa. Una oportunitat per viure una gran experiència i per omplir el rebost comprant directament a pagesos i productors.

L’oferta del primer cap de setmana d’octubre es complementa amb la participació de restaurants, que treballen amb productes de proximitat, allotjaments rurals i activitats complementàries. Per garantir la màxima seguretat, cal reservar prèviament les visites a través d’aquesta mateixa web i respectar les mesures sanitàries vigents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa