MónTerrassa
El Vallès vol cooperació del Ministeri en el Pla de reindustrialització
  • CA
Trobada dels representans del Consell Comarcal amb el ministre d'Indústria
Trobada dels representans del Consell Comarcal amb el ministre d’Indústria | CCVO

!--akiadsense-->

El Vallès Occidental ha rebut la visita del Secretario General de Indústria y de la pequeña y mediana empresa del Ministerio de Indústria, Comercio y Turismo, Raül Blanco, qui ha mantingut una trobada-reunió amb els membres del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental. Durant la reunió s’ha presentat l’experiència del Pacte a la comarca i s’han presentat quatre projectes per donar una resposta efectiva a les noves situacions i dificultats del sector.

A la reunió de treball hi ha participat una vuitantena de persones de diferents entitats locals, sindicats, universitats, empreses i món de la recerca i investigació i ha estat presidida pel president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez; la presidenta de l’Àrea Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç Diputada de la Diputació de Barcelona, Eva Menor i l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón. Hi han assistit representants de les alcaldies i entitats membres del Pacte per la Reindustrialització.

Raül Blanco, ha destacat la tradició de la comarca i “els deures ben fets” pel pacte per a la Reindustrialització. I ha felicitat el Vallès Occidental pel treball realitzat. També ha mostrat tot “el suport del ministeri en totes les mesures que s’han explicat avui durant la reunió i davant la situació actual que viuen algunes empreses” que han presentat alguns EROs. Ha remarcat que “teniu el suport en el que pugueu necessitar del Ministeri i en situar-nos en tots els projectes que s’hagin de fer”. I s’ha mostrat obert a fer una propera visita a la comarca per conèixer ben de prop empreses i indústries que hi desenvolupen la seva activitat.

El president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, ha afirmat que “volem avançar en una nova fase de cooperació que suposi un salt qualitatiu important. I ho fem també amb la voluntat de contribuir des del territori en el desplegament operatiu del Pacte Nacional per la Indústria i de les prioritats establertes pel govern espanyol. Estem en sintonia amb les línies de treball proposades en el nou acord del 1er govern de coalició, i volem ser agents actius, especialment en els eixos de consolidar el creixement i la creació d’ocupació de qualitat i indústria, pimes, autònoms, però també en altres com drets socials, regeneració democràtica, ciència i innovació, luita contra el canvi climàtic i polítiques feministes”. “Creiem que el Pacte vallesà pot ser un espai privilegiat en el pacte Nacional per la Industria per avançar de forma concertada amb diferents accions. Esperem també buscar fórmules per treballar de manera directa amb el ministeri”, ha afegit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa