MónTerrassa
Els treballadors de Sarbus i La Vallesana, tornen a la vaga
  • CA

Els treballadors de Sarbus i La Vallesana, tornen a la vaga. Així ho han anunciat les direccions d’empresa, operadors de les línies d’autobús interurbà de la comarca del Vallès Occidental, després de no haver arribat a un acord amb el comitè d’empresa en la negociació oberta d’aquests darrers dies. D’aquesta manera, a partir d’aquest dimarts, dia 18 d’abril, es reprendran les aturades.

La vaga té un caràcter indefinit i es durà a terme tots els dimarts i dijous, en els trams que acostumen a tenir més demanda, és a dir, de 7.00-9.00, 17.00-19.00 i de 23.30-1.30. Des de la direcció lamenten “els perjudicis que aquesta situació està generant a totes les persones usuàries” i asseguren que continuaran “treballant per poder assolir un acord satisfactori per a totes les parts al més aviat possible”. Mentrestant, la Generalitat de Catalunya ha establert uns serveis mínims, consistents en la realització d’un 50% de les expedicions en hora punta (7.00-9.00/17.00-19.00) i d’un 25% de les expedicions en hora vall (23.30-1.30).

Més de seixanta línies afectades per la vaga

La vaga va iniciar-se el passat 7 d’abril, quan els conductors de les línies d’autobús interurbà van mostrar la seva disconformitat amb la situació laboral. La setmana passada, es va produir només una de les dues jornades de vaga previstes, ja que comitè d’empresa i direccions van decidir el dijous, seure’s a negociar de nou un possible acord. Tanmateix, aquest dilluns, s’ha comunicat que per ara no ha estat possible.

Tota la informació relativa als horaris establerts per cada expedició durant els dies de vaga, així com qualsevol altre actualització rellevant, serà actualitzada en els dos canals corporatius de Twitter @MoventisInfo i del Web Moventis.

Les dues operadores gestionen prop d’una seixantena de línies a tot el Vallès Occidental. A Terrassa, donen servei a autobusos interurbans que porten fins a Vacarisses, Viladecavalls, Matadepera, Castellbisbal, Sant Quirze, Rubí, Sabadell i Castellar del Vallès. A més de tenir connexions amb Barcelona i amb una gran quantitat de municipis d’entremig.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa