MónTerrassa
Les línies d’autobús interurbanes del Vallès, en vaga

Les línies d’autobús interurbanes del Vallès Occidental, un total de 57, quedaran afectades plenament per la vaga dels treballadors de Sarbus i La Vallesana. Segons informa en un comunicat de premsa l’empresa responsable de gestionar el transport públic de la comarca, els comitès d’empresa de les dues entitats inicien la setmana vinent una “vaga indefinida”.

Com a conseqüència, la direcció de les operadores ha volgut traslladar la informació de com quedarà el servei, amb l’objectiu de minimitzar l’impacte sobre les persones usuàries. La Generalitat de Catalunya ha establert uns serveis mínims, consistents en la realització d’un 50% de les expedicions en hora punta (7.00-9.00/17.00-19.00) i d’un 25% de les expedicions en hora vall (23.30-1.30).

Vaga de treballadors tots els dimarts i dijous

D’aquesta manera, la vaga començarà el pròxim dimarts dia 11 d’abril i continuarà de manera indefinida tots els dimarts i dijous fins que s’arribi a un acord, en els següents trams horaris: 7:00-9:00 / 17:00-19:00 / 23:30-1:30. Tota la informació relativa als horaris establerts per cada expedició durant els dies de vaga, així com qualsevol altre actualització rellevant, serà actualitzada en els dos canals corporatius de Twitter @MoventisInfo i del Web Moventis.

Des de SARBUS i La Vallesana han lamentat “qualsevol inconvenient que aquesta situació pugui causar a les persones usuàries”. Des de la direcció de les operadores afirmen que “s’ha sol·licitat en reiterades ocasions i sense èxit l’ajornament de la vaga per evitar l’aturada a la tornada de Setmana Santa”. Les companyies reiteren la seva “voluntat” de negociar amb els comitès d’empresa per aconseguir un acord i “tornar a una situació de normalitat tan aviat com es pugui”.

Les dues operadores gestionen prop d’una seixantena de línies a tot el Vallès Occidental. A Terrassa, donen servei a autobusos interurbans que porten fins a Vacarisses, Viladecavalls, Matadepera, Castellbisbal, Sant Quirze, Rubí, Sabadell i Castellar del Vallès. A més de tenir connexions amb Barcelona i amb una gran quantitat de municipis d’entremig.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa