MónTerrassa
La Terrassa Tria Futur virtual tanca amb més de 20 mil visualitzacions
  • CA

La fira d’orientació formativa i professional Terrassa Tria Futur ha tancat la seva segona edició amb 21.334 visualitzacions dels diferents continguts que s’han ofert aquests tres dies, una xifra molt similar a la de l’any passat. El certamen s’ha celebrat en format virtual durant els dies 22, 23 i 24 de març, amb un significatiu augment de continguts adreçats a estudiants, famílies, professionals de l’educació i a la ciutadania en general. La gran majoria d’aquests continguts romandran disponibles permanentment al web de la fira (https://triafutur.terrassa.cat).

Durant aquests tres dies, la fira ha ofert nombroses activitats en directe, com ara 53 xerrades, una xifra que supera la previsió inicial (47) i que gairebé quadruplica la de l’any passat (15). La majoria de les xerrades (23) es van concentrar en la segona jornada de la fira, mentre que dilluns se’n van fer 13 i dimecres, 17. També, dins de l’oferta en directe hi ha hagut sis punts d’atenció personalitzada, per atendre en directe les consultes de les persones visitants. Al web de la fira també s’han pogut trobar més de 120 estands virtuals, 232 píndoles informatives (vídeos sobre formacions), 60 exhibicions (vídeos de persones explicant la seva experiència) i un nou espai interactiu per facilitar la comunicació entre les persones assistents i l’organització. Aquest espai interactiu ha inclòs un xat d’atenció que ha registrat 143 converses en 47 xats.

Una altra novetat han estat els concursos. Se n’han fet tres, a través de l’aplicació Kahoot, i les persones guanyadores s’han endut vals per bescanviar als establiments patrocinadors (La Temerària i Abacus). També per primer cop en aquesta edició, alguns grups classe d’instituts de la ciutat s’han connectat a la fira en directe per assistir a xerrades, de manera que algunes de les visualitzacions registrades signifiquen en realitat l’assistència a la fira de moltes persones.

La regidora d’Educació, Teresa Ciurana, ha assenyalat que “Les xifres mostren que la fira ha mantingut en la segona edició l’interès i que són moltes les persones que troben aquí un espai on informar-se i assessorar-se en una decisió tan important com és escollir estudis”. La regidora ha afegit que “Més enllà de l’afluència de públic aquests tres dies, el gran valor de la fira és que ara hi quedaran recollits tots aquests vídeos i tota aquesta informació que en qualsevol moment podrà consultar qualsevol persona que ho necessiti”. Ciurana ha agraït també la implicació de totes les persones i entitats col·laboradores que han fet possible l’organització d’aquest esdeveniment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa