MónTerrassa
Terrassa suspèn els terminis d’execució de totes les obres de promoció privada
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa ha declarat aquest dimarts la suspensió dels terminis d’execució de les obres de promoció privada fixats als permisos municipals de qualsevol tipus durant la vigència de l’estat d’alarma i d’aquelles pròrrogues que, en el seu cas, es puguin adoptar. L’Ajuntament adverteix a promotors i promotores d’obres, construccions i instal·lacions que s’estiguin executant a la ciutat i terme municipal de Terrassa de l’obligació de compliment en tot cas de les mesures aprovades per les autoritats sanitàries per a la prevenció i protecció contra el coronavirus i les normes fixades pel Reial Decret 463/2020.

Així mateix, recomana la suspensió de totes les obres de promoció privada que comportin desplaçaments per la via pública. Les úniques excepcions seran aquelles actuacions que calgui portar a terme de forma urgent durant aquest període, sempre que estiguin justificades per la seguretat de les persones.

Pel que fa a l’empresa municipal Taigua, l’Ajuntament li atorga la màxima prioritat en aquesta situació i per tant continuarà fent les obres necessàries per garantir l’abastament d’aigua potable dels ciutadans i ciutadanes de Terrassa, amb especial atenció a accions preventives i a possibles ruptures mecàniques, rebentaments o avaries que comporten intervencions en equips electromecànics però també obra civil.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa