MónTerrassa
Terrassa reflexiona sobre FP Dual amb centres formatius i empreses
  • CA
15a Jornada “A Terrassa, parlem de Formació Professional” | Ajuntament de Terrassa

!--akiadsense-->

La regidora d’Educació, Rosa Maria Ribera, ha presentat aquest dijous al matí la 15a Jornada “A Terrassa, parlem de Formació Professional”, acte que ha comptat amb la ponència marc FP dual i pimes, amb un espai de networking entre centres formatius i empreses, amb la presentació de diverses experiències sobre aspectes relatius a la Formació Professional Dual i amb la taula-debat “Pimes: Qualitat i valor a l’FP Dual”. L’acte ha tingut lloc a l’Auditori Municipal de Terrassa.

El Consell de la Formació Professional de Terrassa arriba aquest 2017 als 15 anys d’existència, compartint treball en xarxa i impulsant la Formació Professional al món educatiu. Enguany, l’inici de curs per a l’FP ha tingut com a punt de sortida la jornada anual “A Terrassa, parlem de la Formació Professional”, que ha arribat també a la seva 15a edició. La sessió s’ha configurat com un espai de reflexió anual adreçat a totes aquelles persones que treballen en el món de la formació professional des de qualsevol de les seves vessants.

Aprofitant que aquest curs es compleixen cinc anys de la posada en marxa de l’FP Dual a Catalunya, la jornada s’ha centrat en l’FP Dual, com a punt de màxim interès, tenint en compte la realitat i l’actualitat del moment d’evolució en què es troba aquest itinerari educatiu. D’aquesta manera, s’han donat a conèixer experiències viscudes de la mà d’estudiants, així com de centres formatius i empreses, en un debat conduït per la Fundació Bertelsmann i Alianza para la FP Dual.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa