MónTerrassa
Terrassa, afortunada en el sorteig de la Loteria Nacional

Terrassa ha estat un dels municipis afortunats en el sorteig de la Loteria Nacional d’aquest dijous dia 23 de març. El número s’ha venut a l’administració número 10, situada a l’avinguda de Barcelona, número 232, de la cocapital del Vallès Occidental, una de les habituals a l’hora de repartir sort entre els seus clients. El premi ha estat de 60.000 euros -de 6.000 al dècim-.

El número premiat és el 22.918, segons ha informat en un comunicat Loterías y Apuestas del Estado. Ha estat un número força repartit ja que a més de Terrassa, només a Catalunya també ha caigut a Barcelona capital (administració 260, a Travessera de Gràcia, 128), i a Torrelles de Foix. Vint-i-sis localitats més de l’Estat espanyol també han estat agraciades amb el mateix número.

El premi gros però ha passat de llarg. El número premiat ha estat 87.705, amb un premi de 300.000 euros la sèrie. Ha tocat a les províncies d’Astúries, Coruña, Osca, Madrid, Múrcia, Pontevedra, Santa Cruz de Tenerife, Sevilla i València. Els reintegraments han estat els números 5, 4 i 8.

Un 2023, amb poca sort

Terrassa és una de les ciutats que cada any recull en diverses ocasions algun premi de la Loteria Nacional. Això sí, normalment solen ser quantitats relativament petites. Aquest 2023 però encara no s’havia registrat cap butlleta premiada. Es pot dir que ha costat més del normal. Venim d’una època de sequera, ja que aquestes festes nadalenques ni el sorteig de Nadal ni tampoc el Niño va deixar ni un pessic.

Ens hem de remuntar fins al setembre de 2022 on es té anotat l’ultim cop que el sorteig de la Loteria Nacional (que no Primitiva o Bonoloto o similars) havia deixat algun euro. Va ser també un segon premi, i en aquesta ocasió va repartir la sort l’administració situada a la Rambla d’Ègara, 193. Això sí, la ciutat havia vist caure premis els mesos de maig, juny i agost.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa