MónTerrassa
Loteria Nacional deixa un segon premi a Terrassa
  • CA

Loteria Nacional deixa un segon premi a Terrassa, en el sorteig de dijous 8 de setembre de 2022. El número s’ha venut a l’administració número 6, situada a la rambla d’Ègara, 193, de la capital del Vallès Occidental, acostumada a repartir sort entre els seus clients. El premi ha estat de 60.000 euros -de 6.000 al dècim-. El número premiat és el 77.778, segons ha informat en un comunicat Loterías y Apuestas del Estado.

Altres llocs on s’ha consignat aquest segon premi

El segon premi que ha caigur a Terrassa també s’ha consignat a administracions de La Roda, Alacant, Còrdova, vecindario, Málaga, San Cristóbal de la Laguna, Las Zocas, Alcalá de Guadaira i Benetússer .

El primer premi de 300.000 euros el número ha correspost al 62163, i s’ha consignat a establiments de Los Barredos, Abadiño, Puente Genil, Andújar, La Seu d’Urgell, Alcalá de Henares, Colmenar Viejo, A Derrasa, Palo Blanco-Llanadas i Paiporta.

Un altre premi a Terrassa fa poques setmanes

Gran alegria a la ciutat de Terrassa es va viure a Terrassa el passat i mes agost, després que hi toquessin un total de 120 mil euros de la Loteria Nacional. El número premiat va ser el 14157, corresponent al segon premi del sorteig deldissabte dia 31 de juliol. Com sol passar, es desconeix la identitat de les persones guanyadores. Les butlletes -un total de 10 dècims- van ser venudes a l’administració de loteria número 23 de Terrassa, ubicada al centre comercial Carrefour Montserrat (al carrer Extremadura, al costat del camp municipal del CP San Cristóbal). A cada butlleta premiada li corresponia un premi de 12 mil euros. Aquesta administració, anomenada La Bona Sort, és una de les habituals a l’hora de repartir premis, tant en els sorteig ordinaris de la Loteria Nacional com en els extraordinaris de Nadal o el Niño.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa