MónTerrassa
Terrassa acull un Congrés Internacional d’Aigua i Sostenibilitat

Els propers dies 26 i 27 de juny, l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) serà seu del primer Congrés Internacional d’Aigua i Sostenibilitat, en què participaran prop de 50 experts internacionals. Les ponències del congrés se centraran en la tecnologia i l’accés a l’aigua, i cobreixen quatre línies de recerca relacionades amb aquest camp: aigües i ciència, cooperació i sostenibilitat, aigua i educació, i models de gestió de l’aigua (transició de models privats de gestió de recursos hídrics a models públics).

Prop de 70 contribucions científiques –moltes de les quals es publicaran a les revistes Intangible Capital, International Journal of Water Resources Development, Journal of Technology and Science Education– i l’assistència de més de 50 experts internacionals en la gestió sostenible de l’aigua és la carta de presentació del primer Congrés Internacional de l’Aigua i Sostenibilitat. El Congrés està organitzat per investigadors dels grups de recerca en Enginyeria del Medi Ambient i en Enginyeria de Projectes: Disseny, Sostenibilitat i Comunicació, i de la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la UPC.

La inauguració del Congrés, a càrrec de Josep Rull, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, tindrà lloc el 26 de juny a les 9 hores, a la sala d’actes de l’ESEIAAT (edifici TR5, carrer Colom, 11, Terrassa). També hi intervindrà Alfredo Vega, primer tinent d’alcalde de Serveis Generals i Govern Obert de l’Ajuntament de Terrassa, i Antoni Ras, vicerector de Política Universitària de la UPC. L’acte també comptarà amb la presència de Jordi Agustí, director de l’Agència Catalana de l’Aigua, i el gerent d’aquesta entitat, Lluís Ridao, així com el director de l’ESEIAAT, Xavier Roca.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Racs a juny 24, 2017 | 07:40
  Racs juny 24, 2017 | 07:40
  Espero que als participants, l'aigua que els donin per veure no sigui de l'aixeta. Ja te pebrots que el congrés es faci en la ciutat on l'aigua de boca es la mes fastogosa de tots els llocs on he estat. Ep, ho se bé, visc i soc de Terrassa. Fins i tot la de Barcelona és glòria en comparació.
 2. Icona del comentari de: XX a juny 24, 2017 | 20:12
  XX juny 24, 2017 | 20:12
  Totalment d'acord amb Racs.
 3. Icona del comentari de: ATLL a juny 25, 2017 | 08:54
  ATLL juny 25, 2017 | 08:54
  Aigua potabilitzada per l'empresa pública ATLL a Abrera

Nou comentari

Comparteix