MónTerrassa
Tanca la històrica sabateria Calçats Terrassa
  • CA

La sabateria Calçats Terrassa tanca les seves portes. L’establiment històric, ubicat al tram final del Raval de Montserrat, conegut popularment com el carrer del Peix, està en liquidació i baixarà la persiana definitivament. Després de més de cent anys presents a la ciutat, Calçats Terrassa ja no vendrà més sabates als terrassencs i terrassenques.

Es tracta d’un establiment centenari que va obrir les seves portes l’any 1915. Anteriorment, a la botiga s’hi venien espardenyes, però a l’actualitat, s’hi venen tot tipus de sabates per a adults i infants, des d’espardenyes de català, de pagès, per sardanistes i bastoners, calçat anatòmic, o sabatilles, entre molts altres. Amb un total de 107 anys a l’esquena, el negoci diu adéu de manera definitiva.

Tanca la històrica sabateria Calçats Terrassa | G.M.

Més sabateries que han baixat la persiana

Paga la pena recordar que altres establiments històrics han tancat les portes en els últims mesos i anys. I si parlem de sabateries, hem de fer referència a una de les més emblemàtiques del barri de Ca n’Aurell. Allà va abaixar la persiana Calçats Progrés, situada al carrer de Blasco de Garay, al costat de la parròquia de la Sagrada Família. Avui, allà on hi havia un aparador hi ha una porta de garatge, i on hi havia les sabates i on la Montse atenia els clients s’hi aparquen cotxes.

Una llibreria històrica, en perill de tancament

Recentment, un altre establiment històric del barri de Ca n’Aurell ha anunciat que estava en perill de tancament. Es tracta de la històrica llibreria i papereria Solé, ubicada al carrer de Pare Llaurador, 141, a tocar del Parc de Sant Jordi i al costat de la plaça del Doctor Zamenhof. L’establiment baixarà la persiana a finals d’aquest mes si no troba cap persona que vulgui assumir-ne el traspàs.

El matrimoni que s’encarrega de la botiga actualment es jubila, i busquen una persona interessada en seguir donant-li vida. Des de la llibreria fan una crida per buscar alguna persona a qui donar el relleu i no haver de tancar un comerç que està present al barri des de fa 68 anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa