MónTerrassa
Abaixa la persiana una llibreria històrica de Terrassa
  • CA

La històrica llibreria i papereria Solé del barri de Ca n’Aurell es troba en perill de tancament. L’establiment baixarà la persiana a finals d’aquest mes si no troba cap persona que vulgui assumir-ne el traspàs. El matrimoni que s’encarrega de la botiga actualment es jubila, i busquen una persona interessada en seguir donant-li vida. Des de la llibreria fan una crida per buscar alguna persona a qui donar el relleu i no haver de tancar un comerç que està present al barri des de fa 68 anys.

El local es troba ubicat al carrer de Pare Llaurador, 141, a tocar del Parc de Sant Jordi i al costat de la plaça del Doctor Zamenhof. La família Soler Batlles va fundar la llibreria el 1954, començant amb un quarto de reixa que a poc a poc va anar creixent, fins que es van jubilar, i dues noies van continuar donant-li vida. Més tard, aquestes noies ho van traspassar a l’actual matrimoni, a qui ara ha arribat el torn de la jubilació.

Gairebé 70 anys de servei al barri

“Han estat 68 anys de servei al barri de Ca n’Aurell, com un punt de vida indispensable per crear un ambient de bon veïnatge i de servei de tants clients que els ve de pas”, afirma una clienta i veïna del barri. La clientela consolidada no es conforma en perdre aquest punt de trobada diària ple d’activitat. El veïnat va a comprar premsa, revistes, així com material escolar pels alumnes de l’escola més propera, l’Escola El Cim, ubicada a escassos metres de la llibreria. La canalla també s’acosta a comprar, donant molta vida al negoci.

Des de l’establiment encara tenen una mica d’esperança que una persona dinàmica i amb visió de futur assumeixi el traspàs. Demanen que qualsevol persona interessada els hi faci saber, ja sigui via telefònica o presencialment a la botiga, i serà rebuda amb els braços oberts.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pere a juny 10, 2022 | 17:51
    Pere juny 10, 2022 | 17:51
    La direcció del local está equivocada, es el 139, no el 141.
    • Icona del comentari de: Victor a juny 12, 2022 | 21:06
      Victor juny 12, 2022 | 21:06
      Gràcies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa