MónTerrassa
Més de setanta empreses captaran talent d’ESEIAAT a la plaça de Hedy Lamarr

El Fòrum d’Empreses de l’Escola Superior d’Enginyeria Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) enguany batrà xifres rècord de participació: Més de setanta empreses i institucions participaran en la 17a edició de l’esdeveniment per captar talent politècnic el proper 3 de maig, segons ha exposat la universitat en un comunicat. A més, per primera vegada, el fòrum es trasllada a un espai urbà cedit per la ciutat, a la plaça Hedy Lamarr.

“L’interès del teixit empresarial per captar talent politècnic amb denominació d’origen ESEIAAT creix any rere any”, afirma la universitat, qui es mostra orgullosa que el fòrum s’hagi consolidat com “un dels espais d’interrelació més importants del país entre empreses, estudiants i titulats i titulades recents” i que sigui l’esdeveniment d’aquestes característiques que compta amb més participació d’empreses a Catalunya.

El talent de l’ESEIAAT, factor atractiu per a empreses

En aquest sentit, Lluís Gil, sotsdirector d’Empresa i Recerca de l’ESEIAAT, afirma que “la qualitat dels titulats i la seva formació, que incorpora una part pràctica rellevant” son factors molt atractius per a empreses. “Tenim la gran sort d’impartir titulacions que, a dia d’avui, són claus per als sectors productius del país”, recordant que des de 1902 han format més de 40.000 enginyers i enginyeres.

Gairebé tots els titulars troben feina mig any després de graduar-se

Segons informa la universitat, prop del 90% dels titulats i titulades troben feina els sis primers mesos després de graduar-se, i set dels 10 graus d’enginyeria que ofereix compten amb un 100% d’inserció laboral.

A més, també se signen més de 1.300 convenis de pràctiques amb més de 200 empreses cada any, que representen 410.000 hores de formació complementària remunerada realitzada per més de 900 estudiants. “Aquesta xifra suposa que pràcticament tots els graduats i graduades han pogut viure una primera experiència laboral abans de titular-se”, conclouen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa