MónTerrassa
Servigas Valladares ofereix formació gratuïta i obre la porta al món laboral
  • CA

L’empresa líder del sector a Terrassa i comarca, Servigas Valladares, ofereix cursos de formació gratuïts a tothom que hi estigui interessat. Les sessions les fa l’enginyer Álex Déu, a les instal·lacions del carrer de Bartomeu Amat. Les classes permeten obtenir certificats oficials d’insta·lador de gas i d’agent de posada en marxa i reparació. I una tercera opció és un curs d’homologació per treballar per a Gas Natural. L’objectiu d’aquesta formació gratuïta és disposar d’un planter de professionals preparats per a donar sortida a una demanda creixent. En el cas de necessitar personal, Servigás es garantitza un grup d’especialistes formats i que coneixen el sector.

Si es vol informació del curs s’ha de trucar a 937 349 090 o enviar un missatge a correo: [email protected]

Servigás Valladares

!--akiadsense-->

Servigas Valladares, S.L. és una empresa líder en el sector dedicat al manteniment, reparació i canvi de calderes de gas, que ofereix els seus serveis des del 1998. La seva tecnologia innovadora i el seu extens equip de professionals qualificats la converteixen en una opció excel·lent i única en el manteniment, canvi i reparació de calderes, a més ofereix una atenció personal al client en qualsevol problema que tingui. Estan certificats i autoritzats per Gas Natural Fenosa. Ha obert noves línies de negoci amb la instal·lació de màquines daire condicionat, descalcificadores, osmosis i instal·lacions elèctriques de leds. A més, ofereix un contracte de manteniment dels aparells, juntament amb els recanvis pertinents per assegurar un bon funcionament de tots els productes que instal·la. Entre les línies hi ha també el manteniment d’instal·lacions industrials.

Servigás Valladares

!--akiadsense-->

L’empresa s’ha situat amb fermesa en el mercat gràcies a una immillorable gestió empresarial estudiada durant anys, en la que el client i la seva satisfacció han esdevingut el factor clau. Les garanties ofertes als clients i la ràpida resposta per solucionar els seus inconvenients (en menys de tres hores) han estat uns elements claus en el bon desenvolupament del servei. El factor qualitat-preu és un altre element molt important, i li dona al client el millor preu possible en tots els productes (calderes, aires condicionats, instal·lacions elèctriques de leds, etc.) i en les reparacions pertinents.

Disposa d’una botiga destinada a l’atenció en públic i un magatzem propi per poder resoldre qualsevol avaria en el menor temps possible. Es troba a Terrassa, al carrer Bartomeu Amat nº 48, cantonada amb carrer Autonomía.

Establiment de Servigas Valladares a Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa