MónTerrassa
Nou servei del Consell Comarcal per empreses que optin als Next Generation
  • CA

El Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC) ha activat un nou servei per a les empreses de la comarca per informar, orientar i assessorar-les en les diferents convocatòries dels fons Next Generation. En cooperació amb diferents ajuntaments de la comarca s’ha activat un dispositiu per facilitar l’accés de les PIMEs industrials a les convocatòries que han de suposar un avanç en la transformació productiva del territori.

“De les 8 convocatòries amb informació disponible, fins a 27 empreses han rebut ja ajuts en forma de subvenció o préstecs provinents de diferents programes finançats pels Fons Next Generation, per impulsar un total de 45 projectes el darrer any”, informa el Consell a la seva web. D’aquesta manera, aquests 45 projectes han rebut uns 8,5M€ en forma de subvenció i 7,2M€ en forma de préstecs per impulsar projectes per un valor total d’uns 21,6M€, amb una aportació. En total, empreses i altres agents industrials de la comarca impulsen projectes de transformació productiva per valor de 18,9M€ amb fons europeus Next Generation.

Amb l’objectiu de complementar el servei d’informació i acompanyament a les empreses en fons Next Generation, el Consell Comarcal ha posat en marxa un apartat web específic de Projectes i fons europeus per a empreses. Aquest espai dóna informació actualitzada sobre beneficiaris, imports i característiques de les principals convocatòries atorgades del fons Next Generation i posa en contacte empreses o entitats que busquin partners, per impulsar o presentar projectes. A més, permet a les empreses interessades a rebre més informació o presentar un projecte, concertar una entrevista de treball.

Altres accions per informar sobre els Fons Next Generation

També s’estan realitzant altres accions d’informació, com la sessió celebrada el mes de maig , per explicar les principals convocatòries de suport a la innovació i la sostenibilitat del MINCOTUR i CDTI, en el marc del 2º Cicle de jornades Vallès Industrial. De la mateixa manera, ja s’han realitzar reunions amb les empreses interessades per assessorar en el millor encaix entre projecte i convocatòria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa