Participants al programa de Jocs de Cartes entre Terrassa i Sabadell

Participants al programa de Jocs de Cartes entre Terrassa i Sabadell | TV3

Aquest dimecres, a les 22.40h, Marc Ribas reprèn el programa Joc de Cartes a TV3. I ho farà escalfant l’ambient amb un derbi entre Terrassa i Sabadell. El cuiner egarenc buscarà quin és el millor restaurant de tapes entre les dues cocapitals vallesanes.

El municipi encarregat d’encendre primer els fogons serà Terrassa, on Ribas coneixerà l’Alfons del restaurant ForaDeCarta, un establiment “divertit” que fa poc que ha arribat a la ciutat, i el Jaume d’El Porró, un clàssic amb més de vint anys al darrere. A continuació, serà Sabadell qui mostrarà les seves cartes de la mà de la Katy del Gastrobarbes, on es poden degustar una gran varietat de tapes gurmet, i del Carlos del Choco Choquito, un establiment on el peix és el rei de la cuina.

El primer derbi de la temporada es juga al Vallès Occidental i les tapes seran les reines de la taula. Les rivalitats històriques entre egarencs i sabadellencs es traslladaran als fogons? Serà Marc Ribas serà un jutge neutral o el paladar farà que escombri cap a casa? Aquest dimecres ho sabrem.

Nou comentari