MónTerrassa
Prodis busca un treballador social a Terrassa
  • CA

La Fundació Prodis de Terrassa ha obert aquesta setmana una convocatòria de feina a la recerca d’un treballador social. L’oferta explicita que la persona que vulgui optar al càrrec de vacant de l’àrea d’Entorn i Comunitat, ha de tenir una formació mínima de grau o diplomatura en Treball Social. Es busca una persona per una jornada sencera (40h setmanals), que s’haurà d’organitzar per cobrir també actes presencials que l’entitat realitza, caps de setmana inclosos. La categoria seria de cap de departament i el sou serien 22.540 euros bruts anuals, distribuïts en 14 pagues.

Les funcions que hauria de fer aquesta persona són variades: realitzar enrevistes, plans de treball, informes socials, vinculació de l’entitat a les famílies dels usuaris, dinamització d’activitats de grups, gestió de recursos i prestacions, una recerca activa de recursos per finançar els projectes i supervisar determinats projectes que se li vagin adjudicant. La feina és completa i per això l’experiència laboral en lideratge d’equips professionals, direcció de projectes d’envergadura i haver fet redaccions de memòries es consideren imprescindibles. A més, es demana tenir coneixements informàtics, en dinamització d’espais de lleure i domini del català i el castellà.

Aquelles persones que estiguin interessades a inscriure’s a l’oferta o demanar més informació es poden dirigir a Pilar González al correu [email protected], enviant el seu CV actualitzat, amb acreditació de la formació i còpia del DNI.

Prodis es troba immersa en una època d’expansió i amb diversos projectes que han acabat tot just ara d’arrencar o que es troben en plena marxa. Un dels més importants és la rehabilitació de l’antiga nau del Vapor Cortès de Terrassa, al barri de Ca n’Aurell, la qual hauria de passar a ser la nova seu de l’entitat. L’Ajuntament ja ha fet efectiva la cessió de les naus però ara cal buscar finançament per fer front a les grans obres de remodelació que s’hi han de fer a l’interior.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa