MónTerrassa
La plataforma de salut Labiana Health s’estrena al BME Growth
  • CA

La plataforma de salut animal i humana Labiana Health debuta aquest divendres, dia 24 de juny, al BME Growth. El Mercat Alternatiu Borsari ofereix la possibilitat a les empreses que volen expandir-se de trobar capital d’inversió. L’entitat de Terrassa ha posat un preu de 5 euros per acció, amb la qual cosa aconsegueix una valoració de fins als 36,1 milions d’euros.

En un comunicat, el consell d’administració de BMW Growth confirma que, un cop estudiada i avaluada la documentació presentada, s’ha donat el vistiplau a la companyia perquè s’incorpori al mercat, amb un informe favorable. El codi de negociació de la companyia, la quarta que s’incorpora a l’índex aquest 2022 -casualment també s’hi troba la terrassenca Vytrus Biotech-, serà LAB. L’assessor registrat de l’empresa és Norgestion, mentre que GVC Gaesco actuarà com a proveïdor de liquiditat.

Una quinzena d’accionistes

Labiana Health (1958) té actualment quinze accionistes, dels quals vuit tenen el conjunt de 79,5% i exerceixen càrrecs directius i/o administradors. D’aquesta manera, ostenten un total de 4,8 milions d’accions. L’accionista que compta amb major participació és el conseller delegat, Manuel Ramon, que manté el 65,3% de les accions, a través de Bluecolt i Ortega Farming.

El grup farmacèutic es dedica al desenvolupament, fabricació i comercialització de medicaments, tant en les àrees de salut animal com humana. Compta amb un capital social de 618.787 euros, distribuït en més de sis milions d’accions amb 0,10 euros de valor nominal cadascuna d’elles.

La junta general extraordinària i universal d’accionistes, celebrada el passat 9 de febrer, va sol·licitar la incorporació a negociar amb BME Growth la totalitat de les accions actualment en circulació, així com totes aquelles accions emeses des de l’inici de la junta fins a la incorporació efectiva de la Societat a BME Growth.

Justament, ara fa unes setmanes, els tinents d’alcaldes de l’Ajuntament de Terrassa, Noel Duque i Núria Marín, es van reunir amb l’empresa per parlar de projectes de futur i col·laboracions amb les regidories de Benestar Animal i Promoció Econòmica.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa