MónTerrassa
Petrolis Independents del terrassenc Jordi Roset s’expandeix
  • CA

L’empresa del terrassenc Jordi Roset, Petrolis Independents, s’expandeix amb l’obertura d’una nova benzinera a Catalunya. A partir d’ara, aquelles persones que condueixin per Navarcles tindran l’opció d’aturar-se a omplir el dipòsit del vehicle a la nova benzinera de Petrolis Independents situada al mateix municipi de la comarca d’El Bages. Com la resta de benzineres de l’empresa Petro7 -empresa propietària de Petrolis Independents-, ofereix combustible d’alta qualitat a baix cost.

La benzinera està situada al carrer del Tèxtil d’aquesta població de la Catalunya Central. Va obrir les seves portes el passat dijous 28 d’octubre i, des de llavors, dona servei les 24h del dia amb màquines automàtiques.

Amb aquesta nova obertura, l’empresa catalana dedicada a la distribució i comercialització de carburants assoleix un total de 12 benzineres arreu del país situades a les localitats de Terrassa, Montblanc, l’Ametlla del Vallès, Vic, Tàrrega, Centelles, Mollerussa, Torroella de Montgrí, les Franqueses del Vallès, Bescanó i ara Navarcles, que completa l’oferta comercial del grup.

A més a més, aquest estiu passat, Petrolis Independents va passar a gestionar una benzinera que estava a mans de CEPSA-Repsol, a Mont-ras. Té una ubicació privilegiada en estar situada entre Palamós i Palafrugell. CEPSA n’havia tingut la concessió durant els darrers anys, però en vèncer el contracte de lloguer els propietaris han preferit llogar-la a l’empresa que lidera Jordi Roset.

L’empresa Petrolis Independents

La primera benzinera de Petro7 va començar a operar el mes de març de l’any 2014 a l’Ametlla del Vallès, al polígon industrial Mas Dorca. Disset anys després, el grup continua la seva expansió i demostra d’aquesta manera la recuperació després de patir les conseqüència de la pandèmia de la Covid-19: a causa de les restriccions de mobilitat, al llarg de l’any 2020 va patir una caiguda dràstica del consum de combustibles.

Petrolis Independents és la primera empresa de benzineres de baix cost que tributa tots els seus impostos a Catalunya i que destina una part dels beneficis a projectes que treballen perquè el país assoleixi la independència com a garantia de progrés social i econòmic del país i una millor qualitat de vida per als seus ciutadans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa