MónTerrassa
Pere Aragonès presidirà la Nit de l’Empresari de la Cecot Terrassa
  • CA

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, presidirà la 27a edició de la Nit de l’Empresari de la patronal Cecot de Terrassa.

“La Nit de l’empresari de la Cecot serà qui marqui el camí cap a esdeveniments Carbon Neutral de futur pròxim com ara grans esdeveniments esportius, concerts, congressos, etc. El nostre compromís passa enguany per calcular la petjada de carboni que generarem en l’organització de l’esdeveniment, aplicar mesures per reduir al màxim en aquesta edició i les que vindran,  i allà on no sigui possible reduir CO2, compensarem les emissions mitjançant projectes de reforestació i gestió de boscos. Volem ser un referent per les empreses i, des de la mateixa experiència, ajudar-les a fer-ho possible sigui quina sigui l’activitat que desenvolupen”, Xavier Panés, president de la Cecot.

La patronal Cecot celebrarà la “Nit de l’Empresari” el pròxim dimarts 25 d’octubre, primer al Teatre Principal i després al costat, obrint les portes de la seu institucional i els jardins que l’envolten. “Reduir el volum d’emissions de CO2 està deixant de ser una opció per passar a ser una obligació, tant per la necessitat econòmica i mediambiental d’un creixement sostenible, com pel compromís social amb les noves generacions”, argumenta Panés. “I com del dit al fet diuen que hi ha un bon tret, tant la Cecot com les entitats col·laboradores hem assumit el repte de fer de la Nit de l’Empresari de 2022 un esdeveniment Carbon Neutral a partir d’aquesta edició”.

PROGRAMA:

Inici de l’acte a càrrec del periodista i conductor de l’esdeveniment, Xavier Coral.
  
Benvinguda a càrrec de l’Alcalde de Terrassa, Il·lm. Sr. Jordi Ballart.
Parlament a càrrec de la Presidenta del Cercle Cecot de Joves Empresaris, Sra. Ninna Torres.
  
Lliurament de guardons a les empreses centenàries: SANMARTÍ 1850 (1850) 172 anys d’activitatEDUCA BORRAS (1894) 128 anys d’activitatCASA EVARISTO (1917) 105 anys d’activitatTGO DX – TRANSPORTS GENERALS D’OLESA (1922) 100 anys d’activitat  
Lliurament dels Reconeixements 2022 al Progrés Empresarial. Compromís amb l’eficiència energètica i la sostenibilitat: HERCAL DIGGERSPatrocina Port de Barcelona Reconeixement a la transformació digital: MECESAPatrocina Helvetia Seguros 5è Premi Grupo Preving Empresa Saludable:CIRCUTORPatrocina Grupo Preving Reconeixement Jove Iniciativa Empresarial: FRESHLY COSMETICSPromou Cercle Cecot de Joves Empresaris amb el suport de la xarxa BANC. 7è Reconeixement CaixaBank a la PIME responsable: CIRCOOLARPatrocina CaixaBank Reconeixement a l’Entitat: FUNDACIÓ IMPULSACategoria fora de concurs Lliurament a la Personalitat 2022: SR. RAMON COMELLAS FUSTÉ, cofundador i president de les empreses del Grup Circutor.Categoria fora de concurs Parlament a càrrec de la Personalitat 2022 en nom de tots el guardonats/es. 
Parlament del president de la Cecot, Sr. Xavier Panés.
  
Cloenda a càrrec del Molt Honorable President de la Generalitat, Sr. Pere Aragonès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa