MónTerrassa
Obre a Terrassa un petit ‘mercato’ italià

Terrassa compta des de fa uns dies amb un petit ‘mercato’ italià. L’establiment es troba ubicat al carrer de la Font Vella, número 44 (en el tram de baix), i porta per nom “Mercat Italià“. Als amants de la gastronomia del país mediterrani els serà familiar, ja que la mateixa empresa té una segona botiga a la nostra ciutat. De fet, va ser amb aquesta que van començar a Terrassa. Està situada al Mercat de Sant Pere, a la plaça del Triomf, i és tot un èxit. Per això, han decidit ara expandir-se i obrir local al Centre.

Al “Mercat Italià” hi podrem trobar tot tipus de productes, alguns cuinats (com els cannolo, tiramisú o pastissos) però la majoria envasats o en conserva. Galetes, salses, pasta, pizzes, embotits, olives, vins, farina o oli. Tot amb denominació d’origen italià.

Botigues especialitzades en gastronomia de fora Catalunya

Les botigues especialitzades en gastronomia d’un país estranger no son pas estranyes a Terrassa, tot i que tampoc no és el més habitual. Sí que hi ha restaurants i bars on es poden degustar plats típics siguin mexicans, veneçolans, àrabs, argentins o xinesos. Una àmplia varietat per a tots els paladars. Però costa més trobar petits supermercats on es puguin adquirir productes de base, primaris, per poder elaborar cadascú a casa seva els seus plats.

Una de les última a aterrar a la ciutat, a principis de l’any passat, va ser Fukuro East Asian Gourmet, un petit supermercat dedicat a la cuina asiàtica. Ubicat també al carrer Font Vella, uns metres més amunt, és un establiment únic a la nostra ciutat que ofereix tot tipus de productes que normalment no es troben en la resta de supermercats tradicionals, i que arriben procedents de Japó, Xina o Tailàndia.

Molts més anys a l’esquena -prop de 50!- porta Alimentación Oliva, botiga especialitzada en productes de la regió d’Alpujarra (regió històrica andalusa a cavall entre la província de Granada i la província d’Almeria, a la falda del vessant sud de Sierra Nevada). Es troba al barri d’Ègara i s’hi poden trobar embotits, formatges, llegums, vins, dolços, i d’altres productes vinguts d’Andalusia.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gero a març 07, 2023 | 16:35
    Gero març 07, 2023 | 16:35
    Cuando abren tiendas en mi barrio no aparecen en este periodico. Viva el centro manque los suburbios mueran.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa