MónTerrassa
Nou Hyundai KONA elèctric, amb 470 km d’autonomia
  • CA

!--akiadsense-->

El nou KONA elèctric arriba al concessionari Hyundai Solmacar Motor de Terrassa. Amb 470 km d’autonomia, el nou model es converteix en un dels vehicles elèctrics amb més autonomia del mercat http://www.hyundai.es/concesionarios/solmacar/promocion-1341espanyol i en el primer SUV elèctric de la companyia coreana.

El nou model de Hyundai està disponible en dues versions amb diferent autonomia i potència: la primera ofereix 300 km d’autonomia, 100 kW (135 CV) de potència, i un preu de 33.000€.

!--akiadsense-->

La segona aconsegueix, gràcies a una bateria més gran els 470 km per càrrega i genera 150 kW (204 CV). Aquesta última versió, a més, està disponible amb els acabats Tecno, que costarà 36.300€; Style per 39.100€ y Style 2C (amb sostre en contrast amb el color de la carrosseria) per 39.75€.

Per la qual cosa, en total es comptarà amb quatre configuracions diferents del KONA elèctric. Les bateries són de tecnologia d’ions de liti, però amb electròlit sòlid, en lloc de líquid. Això les fa més compactes i duradores. Estan situades a la part de sota del KONA EV i, per garantir la seva estabilitat tèrmica, estan refrigerades per líquid. Poden, fins i tot, utilitzar-se com un punt de distribució elèctrica d’emergència.

!--akiadsense-->

A més, hi ha un altre gran avantatge del KONA EV i és el seu ràpid repostatge. En admetre càrregues ràpides amb corrent continu (DC) de fins a 100 kW, el 80 per cent de la seva bateria, d’estar totalment descarregada, es pot recarregar en només 54 minuts. El mateix temps trigaria en arribar al mateix percentatge de càrrega la versió amb la bateria de menor capacitat. És important destacar que la majoria dels cotxes del mercat no admet càrregues ràpides per sobre dels 50 kW. Amb un carregador de 50 kW, aquest 80 per cent de càrrega s’obtindria en, aproximadament, una hora i quart.

En l’àmbit estètic, el nou model elèctric de Hyundai compta amb una graella frontal tancada, d’aspecte certament futurista, els denominats “fars bessons” amb llums LED diürnes, llantes de 17 polzades, diversos elements en color platejat o para cops específics, etc. El KONA EV mesura 4,18 metres de llarg, 1,8 metres d’ample i 1,57 metres d’alt.

Més informació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa