MónTerrassa
Dos mobles multifuncionals guanyen el concurs Disseny en Fusta Jordi Amat

Els mobles multifuncionals han estat els grans protagonistes de l’edició d’enguany del Concurs de Disseny en Fusta Jordi Amat, promogut pel Gremi de la Fusta de la Cecot, en col·laboració amb Ajuntament de Terrassa, Finsa i la CECOT. El moble Flick i el moble Pixel, ambdós de l’emprenedora Paula Terra, han guanyat el primer i el segon premi, respectivament. Amb aquests dos reconeixements, Terra acumula sis premis en aquest concurs els darrers quatre anys.

Flick i Pixel, els mobles guanyadors del concurs de Disseny en Fusta Jordi Amat

El moble Flick ha obtingut el premi. Es tracta d’un moble multifuncional “compost per una base magnètica de pintura de pissarra que conté diversos compartiments per emmagatzemar els accessoris del dia a dia, amb un tauler magnètic on es poden escriure anotacions”, explica Terra. També incorporadiversos penjadors que s’adapten a les necessitats de l’usuari i hi ha una ranura que genera un joc estètic i a la vegada, serveix per deixar els guixos.

El seu aspecte “minimalista, resistent i d’alta qualitat” el converteix en un moble dirigit a un públic jove i adult, ja que l’usuari se’l pot personalitzar dibuixant directament sobre el taulell. És un moble accessible, “ideal per organitzar les coses del dia a dia, pensat per poder-se situar amb facilitat a l’entrada d’un habitatge, a qualsevol habitació infantil o espai de jocs”.

Flick, primer premi del concurs de Disseny en Fusta Jordi Amat | Paula Terra
Flick, primer premi del concurs de Disseny en Fusta Jordi Amat | Paula Terra

El segon premi ha estat per Pixel, un moble format per un sistema modular amb diferents funcionalitats que s’adapten a les necessitats de l’usuari i de l’espai que es disposa. Està compost per un conjunt de píxels que es poden intercanviar i modular. Píxel és “un moble viu que pot créixer, modular-se i modificar-se segons les necessitats de l’usuari, de l’espai i del moment”, explica amb les seves paraules l’emprenedora.

Pixel, segon premi del concurs de Disseny en Fusta Jordi Amat | Paula Terra
Pixel, segon premi del concurs de Disseny en Fusta Jordi Amat | Paula Terra

Més sobre el concurs de Disseny en Fusta

Aquest concurs busca promoure el disseny industrial en fusta (mobiliari de la llar i en general) i reconèixer la tasca dels professionals del disseny que aposten per aquest materials. El primer premi consta d’1.500€, el segon premi és de 1.000€ i el tercer premi és de 600€.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa