MónTerrassa
Un penjador interactiu, 1r premi del Concurs de Disseny en Fusta Jordi Amat

El penjador interactiu ‘Loop‘ ha guanyat el primer premi de la sisena edició del Concurs de Disseny en Fusta Jordi Amat del Gremi de la Fusta, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, Finsa i la patronal Cecot. La creadora del producte és Paula Terra, graduada en Disseny de Producte Gràfic i emprenedora amb l’empresa Köllen Design, que engloba diferents productes dissenyats per ella mateixa.

El producte ‘Loop’ es tracta d’un penjador modular i interactiu, d’altura regulable, que s’adapta a les necessitats de l’usuari i de l’espai que es disposa. Té una estructura dinàmica i activa que permet transformar-se fàcilment en un penjador de peu o de paret i agregar tants penjadors com l’usuari necessiti. Amb la primer posició, el projecte de Paula Terra ha obtingut un premi de 1.500€. El segon premi és de 1.000€ i el tercer de 600€.

Aquest és el quart premi que obté Terra en aquest concurs de disseny. El primer any va obtenir el 1r i 2n premi amb Köllen Tryk (també un penjador interactiu) i Köllen Eget (un escriptori multifuncional), juntament amb uns companys. El segon any va aconseguir el 2n premi amb Huzz, una tauleta humificadora que permet gestionar la qualitat de l’aire.

Amb aquest concurs, el Gremi vol promoure el disseny industrial en fusta (mobiliari de la llar i en general) i reconèixer la tasca dels professionals del disseny de tot Catalunya que aposten per aquest materials.

Kollen Loop de Paula Terra | Cedida

‘Crowdfunding’ per fer realitat el penjador interactiu

Terra explica que l’empresa Köllen Design “va començar com un projecte universitari i actualment m’agradaria fer un pas més enllà”, per la qual cosa està buscant finançament. El concurs del Gremi de Fusta li ha permès obtenir una dotació econòmica que li permetrà cobrir el procés de prototipatge del penjador interactiu Köllen Loop.

També està preparant una campanya de de Crowdfunding a Kickstarter per buscar finançament i fer realitat el projecte de Köllen Loop amb “una producció més gran de la que em puc permetre a petita escala”, explica.

Actualment es troba en fase de precampanya. Les persones que vulguin fer la seva aportació, ho poden fer a través d’aquest enllaç.

Kollen Loop de Paula Terra | Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa