MónTerrassa
Mascaretes solidàries, divertides o reivindicatives amb ADN terrassenc
  • CA

A finals d’aquest mes de juliol, la botiga L’Informal de Terrassa, ubicada al carrer Font Vella, va lliurar el segon xec solidari a Creu Roja, fruit de la col·laboració ciutadana en la compra de mascaretes. Amb aquest, ja s’ha donat 2.000 euros a l’entitat egarenca.

L’empresa va iniciar aquesta iniciativa solidària amb l’aparició pandèmia i quan es va veure que necessitaríem mascaretes per continuar sortint als carrers. Aleshores van decidir crear diferents models de mascaretes protectores, entre les quals n’hi ha una amb la bandera de Terrassa, que tenien un component solidari: un euro de la compra anava destinat a Creu Roja. “Volem aportar el nostre granet de sorra”, explicava L’Informal.

L’establiment també ha dissenyat mascaretes per a entitats i clubs de la nostra ciutat, com per exemple, el Terrassa FC, el CP San Cristóbal o el Jàbac. També per a empreses per a esdeveniments, per exemple, va dissenyar unes mascaretes pel tast de vins dels Premis Vinari. També n’hi ha per infants, amb diferents dibuixos i estampacions, reivindicatives contra el racisme o a favor de l’ecologisme, o d’agraïment als professionals sanitaris i treballadors essencials, entre moltes altres.

Amb la pandèmia, la botiga -amb més de 35 anys d’història a la nostra ciutat- ha continuat oferint els seus serveis i manté l’esperit original d’apostar per productes divertits i originals, ideals per fer un regal o com a record d’una celebració especial.

Lliurament del segon xec solidari a Creu Roja
Lliurament del segon xec solidari a Creu Roja | L’Informal

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa