MónTerrassa
Mammoth Bikes pren el relleu a la mítica Cicles Morenito

L’establiment Mammoth Bikes ja ha pres oficialment el relleu al mític Cicles Morenito. Tal com sen feia ressò Món Terrassa a principis del mes de maig, la botiga i taller de reparació de bicicletes es traspassava. La bona notícia era que el negoci es mantenia, tot i que sota una altra marca comercial, de la mà d’una de les empreses més grans dedicades al sector.

Aquesta setmana, després d’uns dies d’impàs i de la conseqüent liquidació d’estoc a preus molt assequibles, operaris ja han col·locat el cartell amb què s’anuncia l’obertura del nou local. La botiga, ubicada a la carretera de Montcada, número 398, ja mostra la seva nova cara, amb les lletres ben grans i el logo de Mammoth Bikes.

Es posa d’aquesta manera punt i final definitiu a Cicles Morenito, després de 50 anys d’història al barri de Can Palet. I és que Cicles Morenito s’havia implicat en el teixit associatiu i, especialment, esportiu del barri. Patrocinant un equip de ciclisme i organitzant activitats, sobretot per als més petits, per introduir el món de les dues rodes a la ciutadania terrassenca.

Botiga física i online

Es tracta d’una cadena que ja compta amb 14 botigues arreu de la península, dues de les quals es troben a Catalunya. En concret, a Barcelona i a Sant Boi del Llobregat. Ara, n’afegeixen una més a Terrassa. A més de les botigues físiques, també té una tenda online, on es poden trobar tots els productes que tenen al seu abast, des de bicicletes de tot tipus (muntanya, carretera, elèctriques, urbanes, plegables) a components, accessoris, calçat, roba, llibres i tot tipus d’articles relacionats amb el ciclisme. Així mateix, la botiga de Terrassa mantindrà un dels serveis més apreciats pels clients, el taller de reparació especialitzat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa