MónTerrassa
La botiga de ciclisme Ciclos Morenito, en traspàs
  • CA

La botiga i taller de reparació de bicicletes Ciclos Morenito de Terrassa es traspassa. L’estalbiment ha anunciat aquest cap de setmana a través de les xarxes socials que hi haurà un canvi de direcció en el negoci: “Seguirem creixent i seguirem oferint els nostres serveis de la mà de l’empresa més gran del nostre país, Mammoth Bikes“. La botiga, ubicada a la carretera de Montcada 398, ha anunciat una liquidació final de tots els seus productes fins el 17 de maig, de tal manera que els clients poden acudir a la botiga per aprofitar les últimes ofertes fins el dimarts vinent.

“Tanquem una etapa de més de 50 anys on hem vist com la nostra botiga creixia al vostre costat, on hem après i hem fet del món del ciclisme, la nostra vida”. Exposen que ara toca tancar aquesta etapa, però que afronten el futur amb moltes ganes. A partir d’ara, l’establiment passarà a les mans de Mammoth Bikes, una cadena que ja compta amb 14 botigues arreu de la península, dues de les quals es troben a Barcelona i a Sant Boi del Llobregat, i ara, una més a Terrassa.

Actualment l’establiment està liquidant tots els seus productes. Conviden a tots els terrassencs i terrassenques a apropar-se a la botiga i aprofitar les ofertes de liquidació, “que son molt bones”, i així ajudar a buidar els seus estocs. Les ofertes estaran fins el dimarts 17 de maig, i a partir de l’endemà dimecres dia 18 de maig, tancaran una setmana per inventariar.

Ciclos Morenito han volgut aprofitar per “agraïr el recolzament de tots els clients fidels, la vostra amistat i l’estima que ens heu demostrat en els moments més durs”. “Moltes gràcies de part de tot l’equip Morenito”, han conclòs.

Els inicis de Ciclos Morenito

Arsenio Moreno va obrir les seves portes a Terrassa el mes de juliol de 1975. Amb gran esforç i dedicació, va aconseguir fer-se un lloc entre les grans botigues de ciclisme de la zona. Amb l’ajuda dels seus fills, tots marcats per una passió pel ciclisme, van seguir ampliant el negoci amb ambició. Els fills han continuat amb el negoci amb la mateixa passió marcada pel fundador, seguint una trajectòria ascendent, aconseguint grans marques com Specialized, Cannondale, o Assos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa