MónTerrassa
Malestar a CCOO per la nova “plantada” de l’alcalde de Terrassa
  • CA

Malestar a CCOO per una nova anul·lació de la trobada amb l’alcalde Jordi Ballart per parlar sobre els efectes de la pandèmia a la ciutat i la situació de crisi sanitària, econòmica i social. És la segona vegada que el sindicat veu com se li ajorna la trobada. “Tot i que sabem que són moments difícils i que les exigències de la ciutat són moltes i complicades, la Comissió Executiva de CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central es mostra sorpresa i molesta amb aquesta manca de disponibilitat; una manca d’agenda que no han patit ni organitzacions empresarials ni altres sindicats”.

CCOO mostra la seva predisposició per seguir “construint ponts de diàlegs per fer, entre totes i tots, que Terrassa sigui la ciutat que es mereix la seva ciutadania” i recorda que ja va presentar a Alcaldia, així com públicament, més de cinquanta mesures concretes per sortir d’aquesta crisi, reivindicant alhora espais de concertació que no contempla el pacte polític presentat per l’equip de govern. “Passi el que passi, CCOO continuarà treballant pels drets laborals i socials dels treballadors i les treballadores. Reclamem reciprocitat i respecte institucional”, afirma en un comunicat.

Cal dir que l’acalde ha anul·lat aquest divendres tot els actes del matí en què estava prevista la seva assitència, no només la reunió de CCOO. Així mateix, des de l’Ajuntament s’ha comunicat que la reunió prevista per avui s’ha traslladat a dilluns, amb la presència del propi alcalde, acompanyat del tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Isaac Albert; i de la tinenta d’alcalde de Serveis Generals, Núria Marín.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa