MónTerrassa
LS2 Helmets estrena nova seu a Terrassa per fer-se més competitiva a Europa
  • CA

La marca d’equipament per a motocicletes LS1 Helmets ha inaugurat aquest mes de juliol la seva nova seu a Terrassa, i ho ha complementat amb una nova línia de productes. Tal com va avançar ara fa uns mesos Món Terrassa, els nous magatzems es troben ubicats al carrer Colom, número 327, al polígon industrial de Santa Margarida II, ubicats al sud de la ciutat, a tocar del centre comercial Parc Vallès.

L’acte d’inauguració va tenir lloc el passat 26 de juliol i va comptar amb la presència dels principals distribuïdors i clients d’arreu del món. Amb aquesta celebració s’ha donat el tret d’inici a la commemoració dels 15 anys de vida de l’empresa, la qual ha aconseguit fer-se un lloc dins del sector a nivell mundial.

Oficines, showroom i molls de distribució arreu d’Europa

La filial de Tech Design Team ha apostat per una nova seu que compta amb 3000 metres quadrats d’oficines, destinades al disseny, màrqueting, finances i comercialització de tots els productes de LS2 Helmets. També s’hi pot trobar un showroom de 500 metres quadrats amb una àmplia exposició de productes.

Pel que fa a la part logística, des de l’empresa afirmen en un comunicat que el nou equipament està dotat amb 5 molls de càrrega i descàrrega, al llarg dels 10 mil metres quadrats que ocupa. D’aquesta manera, s’espera que es millorin, encara més, els temps de lliurament del producte a tot Europa.

Acte d’inauguració de la nova seu de LS2 Helmets a Terrassa | Cedida

Aprofitant la data senyalada, també s’han llançat noves línies de productes que se sumen a la proposta d’apparel de LS2Helmets, amb l’objectiu d’atendre totes les necessitats d’aquells apassionats del motociclisme, tant pels que en fan un ús quotidià, com per aquells que realitzen diferents disciplines de competició.

LS2 Helmets és una de les marques de cascos de motocicletes més populars entre els aficionats de la velocitat. L’empresa va ser fundada el 1990 a la Xina, i va començar fabricant cascos per altres marques. No va ser fins l’any 2007 que va decidir treure la seva pròpia marca i va obtenir molts bons resultats. A l’actualitat, disposa d’un extens catàleg de cascos amb altra qualitat i comoditat, a més d’un model modern i atractiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa