MónTerrassa
LS2 Helmets es trasllada a Terrassa per ampliar els seus magatzems

La marca de cascos de motocicletes LS2 Helmets traslladarà els seus magatzems a Terrassa. L’empresa farà aquest trasllat amb l’objectiu d’ampliar la capacitat d’emmagatzematge, però sobretot per potenciar la preparació d’un major número de comandes. Aquests nous magatzems estaran situats al polígon industrial Santa Margarida II, ubicats al sud de la ciutat, a tocar del Parc Vallès de Terrassa.

Segons afirma l’empresa fabricant de material de magatzems Mecalux, el magatzem estarà dissenyat específicament per potenciar la preparació de comandes. L’empresa serà l’encarregada d’instal·lar estanteries i palets i implementarà un sistema de gestió de magatzems amb un mòdul que ajudarà a potenciar la seva cadena de subministrament. “Per una banda, els nivells inferiors d’algunes de les estanteries incorporaran canals dinàmics que facilitaran el picking de les mercaderies als interiors de caixes, i per altra banda, s’optimitzarà la preparació de comandes enviant instruccions precises i directes als operaris sobre d’on localitzar cada article”, comuniquen a la seva pàgina web. D’aquesta manera, els operaris recorreran les mínimes distàncies pel magatzem, i com a resultats, s’anirà molt més ràpid a l’hora d’efectuar les tasques de picking.

En la mateixa línia, la marca de cascos també vol millorar la expedició i entrega de les comandes, ja que “son dues operatives que tenen un impacte transcendental en la satisfacció dels clients”. Per fer-ho, s’implementarà un sistema que comunicarà el magatzem i les agencies de transport que distribueixen les comandes, i s’agilitzarà la distribució de les mercaderies a la vegada que s’eliminaràn retards en el repartiment.

LS2 Helmets

LS2 Helmets és una de les marques de cascos de motocicletes més populars entre els aficionats de la velocitat. L’empresa va ser fundada el 1990 a la Xina, i va començar fabricant cascos per altres marques. No va ser fins l’any 2007 que va decidir treure la seva pròpia marca i va obtenir molts bons resultats. A l’actualitat, disposa d’un extens catàleg de cascos amb altra qualitat i comoditat, a més d’un model modern i atractiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa