MónTerrassa
Infantils Mercè tanca després de 50 anys d’història
  • CA
La botiga Infantils Mercè tanca
La botiga Infantils Mercè tanca | G.M.

!--akiadsense-->

La botiga Infantils Mercè del carrer Faraday de Terrassa deixarà d’existir després de 50 anys d’història. Però no és un punt i final sinó un punt i seguit. Si bé la nova etapa serà una mica diferent. En un comunicat penjat a les xarxes socials, els propietaris afirmen que s’ha pres la decisió de seguir l’activitat “únicament a través dels mercats i a domicili”.

Així doncs, a partir d’ara només es podrà adquirir els seus productes a través de les xarxes o cada dia en un dels mercats on muntaran parada (dilluns a Castellbisbal; dimarts a Mollet; dimecres a Terrassa; dijous a Granollers; divendres a Vilanova; i dissabte a Sant Sadurní d’Anoia). En el comunicat, Infantils Mercè afirma que s’han vist abocats a adaptar l’activitat per tal de poder continuar endavant. Argumenten que ha estat culpa de “l’actual manera de consumir, on les grans multinacionals han substituït el comerç de proximitat” i lamenten que “arreu de Terrassa hi ha moltes botigues que han hagut d’abaixar permanentment la persiana”.

Fan un crit a salvar els comerços de proximitat i animant a comprar a les botigues de la ciutat i de barri, i subratllen que aquesta és la manera d’ajudar ” a les famílies del vostre voltant i mantenir viu el comerç de la ciutat”. A la missiva, els responsables de l’establiment agraeixen als treballadors l’esforç fet al llarg de tots aquests anys i subratllen que “per la nostra mare Mercè, equipar a tants petits terrassencs no ha estat una feina, sinó un plaer”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa