MónTerrassa
Les incripcions per trobar els millors vermuts catalans ja estan obertes
  • CA
Els guanyadors de la quarta edició dels Premis Vinari dels Vermuts 2018 | Jordi Play

!--akiadsense-->

Les inscripcions per a la 5a edició dels Premis Vinari dels Vermuts estan obertes. De nou Vadevi i, en aquesta edició també el digital Món Terrassa, organitzen el concurs de vermuts catalans a la recerca dels millors.

La principal novetat d’aquest any és que tant el tast com l’acte de lliurament es faran a Terrassa a la Masia Freixa, un edifici modernista de l’arquitecte Lluís Muncunill i Parellada. Pero també és novetat que els vermuts guanyadors tindran l’opció de participar en una mostra popular que es farà al Mercat de la Independència de Terrassa.

Com sempre, un jurat professional format per sommeliers, barmans, periodistes especialitzats i enòlegs tastaran a cegues les referències que es presentin en les diverses categories sota la direcció tècnica d’Ester Bachs.

Les inscripcions es poden fer a través del web dels vermuts o també seguint aquest enllaç directament.

!--akiadsense-->

La cinquena edició dels Premis Vinari dels Vermuts compta aquest any amb el patrocini de l’Ajuntament de Terrassa i també la col·laboració de Sanmy-Geiser, Riedel, Gràfiques Varias, i l’Associació Catalana de Sommeliers.

Així, el dia 8 d’abril en horari de matí es tastaran totes les referències que participin al concurs i el dia 11 d’abril es donaran a conèixer els guanyadors. Els vermuts que hagin obtingut les màximes distincions tindran la possibilitat de participar a la primera mostra de vermuts Vinari que es farà al Mercat de la Independència de Terrassa el dissabte 4 de maig.

Serà una cita popular en la que els elaboradors podran mostrar els seu producte dins del mercat en una jornada de màxima afluència de públic com és el dissabte de matí. La voluntat de l’organització dels Premis Vinari és acostar els vermuts al màxim de gent possible per tal de posar en valor la proximitat i la qualitat del nostres vermuts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa