MónTerrassa
Nou impuls al comerç local: Wealty oferirà un cashback especial del 50%

La nova campanya al comerç local de Terrassa a través de l’aplicació Wealty fa un pas més enllà i posa en marxa una nova iniciativa per potenciar encara més el comerç: Un esdeveniment setmanal a un dels comerços adherits on hi haurà un cashback especial que pot arribar a ser del 50%, segons avança Aniol Gurrera, CEO de Wealty, a Món Terrassa. El primer esdeveniment serà el 31 de març i 1 d’abril al Taller dels Silencis, on l’usuari podrà gaudir del Gintònic especial Wealty amb un retorn del 50% de l’import.

Aquesta activitat s’emmarca dins la nova campanya de dinamització del comerç que es va posar en marxa el 15 de març i continuarà fins al 30 d’abril. Amb aquesta app es retornarà el 10% de l’import de cada compra feta entre aquestes dates en els comerços adherits a la campanya. “En la primera setmana de campanya 1.000 ciutadans de Terrassa s’han descarregat l’app i s’han generat transaccions per valor de 10.000€”, explica Gurrera. Us oferim les xifres de la campanya en aquest enllaç.

Presentació de la campanya de dinamització del comerç local a Terrassa amb l’app Wealty | Laura Gómez

Esdeveniments setmanals on Wealty retornarà la meitat de l’import

I ara, els ciutadans també podran gaudir del retorn del 50% de l’import en els esdeveniments setmanals que tindran lloc a un local diferent cada setmana. Qualsevol persona que entre les 20:00h i 00:00h dels dies 31 de març i 1 d’abril demani un gintònic especial Wealty -de color blau- al Taller dels Silencis, gaudirà d’un cashback del 50%.

Des que ha arrencat la campanya, gairebé una desena de comerços s’han afegit als més de seixanta inicials. Per l’experiència de l’empresa, la tendència és que els resultats s’accelerin pel boca a orella a mesura que avança la campanya, pel que “estem en la línia esperada“, expliquen.

Els passos per recuperar diners amb Wealty

El sistema de l’aplicació Wealty és molt senzill. El client només haurà de tenir descarregada l’app al telèfon mòbil (gratuïta i compatible per a dispositius Android i iOs), i fotografiar i escanejar el tiquet per tal de validar la compra. En el moment es reemborsarà el 10% del total de l’import total. El client veurà com els diners rebuts s’acumulen a l’app i els podran transferir al seu compte bancari i recuperar en finalitzar la campanya.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Maria del Mar a març 24, 2023 | 16:45
    Maria del Mar març 24, 2023 | 16:45
    "Cashback". Óle por las no-traducciones ni en los titulares. Como "streaming" en vez de "diferido", etc. etc. etc. etc. etc.
  2. Icona del comentari de: Ramon a març 24, 2023 | 16:47
    Ramon març 24, 2023 | 16:47
    Molta gen gran i molta gen de classe baixa, exclosa per no disposar de telèfons intel·ligens moderns. Divino de la muerte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa