MónTerrassa
Els hotels de la comarca reben més de 1.300 persones pel Mundial d’hoquei
  • CA

Milers de persones d’arreu del món s’han desplaçat fins a Terrassa per assistir al Mundial d’hoquei herba femení que se celebra des de l’1 fins al 17 de juliol. Els hotels del Vallès Occidental han registrat més de 1.300 persones allotjades a les seves habitacions, entre equips, premsa, familiars o seguidors. Segons dades del Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC), concretament son 1.326 persones que s’han instal·lat en 15 hotels de la comarca.

“El turisme esportiu a la comarca suposa, a banda dels valors positius de l’activitat esportiva, la diversificació de l’oferta turística, l’increment de l’ocupació i la dinamització econòmica del sector turístic”, exposen des del Consell. Així doncs, donen la benvinguda amb els braços oberts a totes les persones que visiten el territori durant aquestes dues setmanes de juliol en motiu de la Copa del Món.

Marxandatge per les 1.300 persones a la comarca

Des del Consell Comarcal es treballa per “posicionar la comarca com a destinació de turisme esportiu i ajudar al sector mitjançant programes de capacitació i la col·laboració en esdeveniments”, afirmen.

Per això, per aquest Mundial d’hoquei herba femení s’ha distribuït marxandatge. A les habitacions dels hotels on s’allotgen aquestes 1.326 persones, s’hi han deixat unes gorres juntament amb unes carpetes amb informació turística de la comarca. D’aquesta manera es vol donar a conèixer l’oferta turística del Vallès Occidental i que els i les visitants puguin completar la seva estada a la comarca amb altres activitats.

Els 15 hotels on s’allotgen els equips, premsa, familiars i seguidors estan situats a Terrassa, Sabadell, Barberà del Vallès, Cerdanyola, Sant Cugat i Montcada i Reixac.

Terrassa, capital de l’hoquei durant dues setmanes

Durant aquests dies, Terrassa acull 8 de les millors seleccions del món que competeixen per aconseguir la medalla d’or a l’Estadi Olímpic de la ciutat. Les altres 8 seleccions juguen a la ciutat holandesa d’Amstelveen, també seu del Mundial. De moment, les red sticks van guanyar el partit inaugural contra el Canadà còmodament, mentre que el passat diumenge, cinc minuts del tercer quart van condemnar a Espanya a la derrota contra Argentina.

La fase prèvia així com els quarts de final es juguen entre les dues ciutat, però les semifinals, el partit pel tercer i quart lloc, i la final se celebraran a Terrassa els dies 16 i 17 de juliol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa