MónTerrassa
El grup Hörmann inaugura la nova seu logística i comercial a Terrassa
  • CA

La companyia alemanya Hörmann, especialista en fabricació i comercialització de portes i automatismes, ha inaugurat oficialment les noves instal·lacions centrals a Terrassa, tal i com avança el portal d’informació econòmica-sectorial Alimarket. Des de principis d’any, el grup opera en una nova seu logística i comercial a la nostra ciutat que disposa de 2.500 m2 de superfície, situada a la carretera de Rubí, 308. El grup ja es trobava situat en aquesta ubicació des de l’any 2000, però va comprar un nou solar fa dos anys per construir un edifici completament nou.

Les noves instal·lacions permetran a la delegació nacional ampliar el seu servei i la seva activitat “amb l’objectiu d’oferir un millor servei a distribuïdors i clients”, exposa el director gerent de Hörmann Espanya, Franz Eiselt, a Alimarket. Compten amb oficines, magatzems logístics, exposicions i sales per formacions teòriques i pràctiques. La companyia ha destinat a aquest nou projecte una inversió de prop de 9 milions d’euros.

A part de la delegació nacional a Terrassa, el grup compta amb delegacions a Madrid, Sevilla, Valladolid, València, Saragossa i Bilbao. Des del portal informen que la filial espanyola va facturar més de 13’61 milions d’euros el 2020 i compta amb 41 empleats. A nivell mundial, Hörmann disposa de 22 fàbriques repartides entre Alemanya, França, Bèlgica, Àustria, Regne Unit, Polònia, Estats Units i Xina. El grup alemany consolida ventes superiors als 1.000 milions d’euros i suma al voltant de 6.000 empleats.

Creixement internacional

“El Grup Hörmann és el proveïdor líder de portes a Europa“, tal i com exposa la companyia a la seva web. Des de la seva fundació el 1935, Hörmann ha produït i subministrat més de 20 milions de portes a tot el món. Més de 6.000 empleats arreu del planeta desenvolupen i produeixen portes i automatismes d’alta qualitat per immobles privats i comercials. La seu central es troba a la ciutat de Steinhagen, Alemanya, i l’empresa familiar té en l’actualitat unes vendes anuals de més de 1.000 milions d’euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa