MónTerrassa
FemVallès, satisfeta per què la Ronda Nord estigui en el debat polític

L’Associació femVallès s’ha mostrat satisfeta per què les infraestructures del territori, com la Ronda Nord, estiguin al centre del debat polític, ja que considera que “són un factor de competitivitat i de desenvolupament socioeconòmic important”, han escrit en un comunicat. L’Associació recorda el tram en construcció entre Abrera i Terrassa fa anys que hauria d’estar fet i “generant oportunitats econòmiques i impuls empresarial”.

“Des de femVallès fa onze anys que treballem en propostes de mobilitat al territori que compten amb un gran consens per part d’entitats, institucions i administracions, i que pretenen la millorar de la interconnexió i la mobilitat entre comarques en benefici de les persones que hi viuen i hi treballen”, exposen, sempre “contemplant tant l’impacte mediambiental com l’objectiu de sostenibilitat”.

Una carretera per la part central de la plana del Vallès

L’Associació ha aprofitat per reclamar una carretera catalana per la part central de la plana del Vallès que uneixi polígons i nuclis urbans: “Des de femVallès es considera que és moment d’impulsar la proposta que ja ha presentant a les administracions i que consisteix en una carretera catalana (una C-35), per la part central de la plana, que transcorri al llarg de la carretera C-155 de Sabadell a Granollers, unint polígons i nuclis urbans”, expressen.

Consideren que “ha arribat l’hora que dues ciutats com Terrassa i Sabadell, que només elles dues apleguen més de 430 mil habitants, comptin amb un nou enllaç urbà que no sigui solament la N-150”. Entre les demanes de femVallès, destaquen la connexió de la Ronda Oest de Sabadell amb la B-124 vers Castellar i, a més a més “en el mateix pont, l’accés ferroviari per a l’allargament dels FGC”.

Més sobre femVallès

L’Associació femVallès neix fruit de la constatació de la unitat productiva que representa el Vallès -Oriental i Occidental-. El principal eix de treball de l’entitat, gira entorn la necessitat d’una estructuració metropolitana i la dotació d’una ordenació territorial. El nostre objectiu és potenciar la importància econòmica del Vallès i superar la condició de perifèria metropolitana en què el Vallès ha estat permanentment situat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa