MónTerrassa
Empresa de Viladecavalls busca tècnic de post-venda

Inscriure’s a l’oferta

Lloc de treball: Viladecavalls
Places: 1
Funcions: Col·laborarà estretament amb el Project Management, en el seguiment de projectes, incloent la documentació, formació i posada en marxa. Els projectes son d’instal·lació i manteniment de punts de recàrrega de vehicles elèctrics. Treballarà coordinadament amb la resta del departament de Post Venda i els Clients / Experts distribuïts pel món, per assignar tasques i incidències. Es responsabilitzarà de realitzar formacions tècniques i seminaris sobre nous productes. Realitzarà assistències de manteniment correctiu i preventiu in situ. Col·laborarà estretament amb la resta de l’organització, en la gestió d’esdeveniments,seminaris i fires.
Horari: De 9:00-14:00h i 15:00-18:00h de dl. a dv.
Jornada laboral: Jornada completa
Tipus de contracte: Indefinit temps complet
Sou orientatiu: Entre 23.000 i 30.000 € Bruts/anuals (negociable)
Experiència: 1 anys 6 mesos
Edat: Entre 16 i 65 anys.
Formació reglada: Cicle Formatiu Grau Mig
Altra formació: CFGM / CFGS / GRAU Enginyeria en Electricitat / Electrònica (és valoraran coneixements de telecomunicacions i sistemes).
Idiomes: Castellà, Català, Anglès
Observacions: Experiència 3 anys en un Departament Pre o Post Venda (en lloc similar). Idiomes: Anglès nivell alt de conversa. Valorable francès. Viatges: Disposat a viatjar 20-30% del seu temps per tot Espanya (80% Catalunya) i ocasionalment per Europa. Informàtica: Coneixedor d’entorn Windows, Office, Auto CAD Altres: Persona sociable, capaç de treballar en equip, amb orientació a resultats.

Inscriure’s a l’oferta

Nou comentari

Comparteix