MónTerrassa
Els nous petits electrodomèstics de Taurus es fabricaran a Terrassa

L’empresa Taurus ha escollit Terrassa com a centre de producció per fabricar nous productes, innovacions i noves versions dels seus aparells actuals, segons On Economia, com per exemple el seu robot de cuina Mycook Next. La marca d’electrodomèstics trasllada la fabricació d’aquests productes d’Oliana a la nostra ciutat, ja que serà la firma amb seu a Terrassa Tag Automotive -que Taurus va adquirir el passat 2022 per un valor d’11 milions d’euros– l’encarregada de la seva fabricació.

Taurus va anunciar aquest passat setembre que el primer robot de cuina que comercialitzaria es fabricaria a Terrassa. Mycook Next va ser el primer gran projecte encarregat a la nova filial, i s’esperava que fos un èxit de vendes.

Aquesta operació entra dins del pla de reindustrialització local de Taurus, que implica una inversió de 30 milions d’euros en tres anys. El director general de Taurus Group, Enric Tria, explica que en aquesta nova generació d’aparells per a la llar “vindran nous productes que també es fabricaran a Terrassa, sigui amb innovacions dels actuals o amb noves versions”.

Taurus amplia la plantilla de TAG Automotive a Terrassa

A més a més, apunten que aquest trasllat suposa ampliar la plantilla de TAG Automotive a Terrassa, situada al carrer de Bosch i Gimpera. Precisament, un dels objectius d’aquest pla de reindustrialització és també crear nous llocs de treball fins arribar als 200 empleats en tres anys.

El petit electrodomèstic, el producte estrella de Taurus

Tot i l’entrada en el sector de l’automoció amb l’adquisició de TAG Automotive, el producte protagonista de la marca continua sent el petit electrodomèstic. Aquests aparells representen un 80% de les vendes a tot el món, que el 2022 estava al voltant dels 250 milions d’euros, segons dades del mitjà. Enguany, la situació d’endeutament i solvència és “més que acceptable” i les previsions son bones: s’espera “un creixement d’entre el 5 i el 10%”.

A part, el grup també ha apostat per les energies renovables i l’eficiència energètica obrint el negoci de Taurus Renovables per instal·lar plaques solars i amb la compra del fabricant d’aparells de calefacció de Biomassa Supra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa