MónTerrassa
El nou robot de cuina d’última generació de Taurus es fabricarà a Terrassa
  • CA

El nou robot de cuina d’última generació del Grup Taurus es fabricarà a Terrassa. Així ho ha anunciat dins de la Fira IFA 2022 que s’està celebrant a Berlin i que ha servit com a acte de presentació de Mycook Next, un producte que arribarà als mercats europeus pròximament i que es produirà a la fàbrica de TAG Automotive a la nostra ciutat.

És doncs un dels primers projectes que es duran a terme dins del pla de reindustrialització local anunciat per la companyia i serà el primer robot de cuina que l’empresa comercialitzi. Recordem que a principis d’aquest 2022, La firma Taurus feia oficial la adquisició de l’empresa Tag Automotive de Terrassa -l’antiga Nifco-, per un valor d’11 MEUR, amb la qual pretenia incrementar els nivells de facturació i crear nous llocs de treball fins arribar als 200 empleats en un termini de tres anys. Aquest és doncs el primer gran projecte encarregat a la nova filial, i s’espera que sigui un èxit de vendes.

Pantalla tàctil i més de 30 mil receptes

En els pròxims mesos es posarà a la venda als mercats de França, Alemanya, Itàlia i Portugal, i suposarà una “adaptació de l’ecosistema Mycook a la gastronomia i idioma de cada país”. El robot destaca per la seva pantalla tàctil a color de més de 10 polzades, i des de la qual es pot accedir a les 30 funcions culinàries indexades, a més del “receptari online” amb més de 30 mil receptes; i filtrar les receptes per ingredients, pensant especialment per les al·lèrgies alimentàries.

A cada recepta s’hi pot veure el contingut nutricional, afegir els ingredients a la llista de la compra sincronitzada al telèfon mòbil o afegir-la al planificador del menú setmanal. El nou Mycook Next també pot controlar-se per veu via Alexa i Google Home, i compta amb el sistema patentat d’escalfament per inducció i balança integrada a la mateixa màquina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa