MónTerrassa
Eines de País s’inclina per fer oposició a la Cambra
  • CA
x
Les eleccions a la Cambra de Terrassa es van tancar el passat 8 de maig | CEDIDA

!--akiadsense-->

La Cambra de Terrassa pot adquirir una dinàmica pròpia i divergent de la de Barcelona. Dues setmanes després que es coneguessin els resultats ni tan sols hi ha hagut cap trobada de negociació entre la candidatura que encapçala Ramon Talamàs, impulsada per la CECOT, i la de Natàlia Cugueró, amb el suport de l’ANC. És més, a Eines de País consideren “irritant” aquest silenci de Talamàs perquè, a més, “ha proposat parlar amb els nostres vocals d’un en un, com si es tractés d’una qüestió personal“, expliquen fonts pròximes a la candidatura.

El fet és que aquest buit negociador s’interpreta, des de la candidatura perdedora, com una posició de la patronal terrassenca. “Ramon Talamàs és una persona sense contrast electoral ni cap altre suport que no sigui la CECOT“, expliquen aquestes mateixes fonts a Món Terrassa. “Per això no entenem les declaracions reiterades de Talamàs en el sentit de distanciar-se de la nova Cambra de Barcelona. La qüestió no és si Eines de País cogoverna, o no, a Terrassa, sinó si la CECOT vol fer oposició a la Cambra de Barcelona i l’ANC“.

Les eleccions i els vocals afegits posteriorment situen a Eines de País amb 13 vocals, per 32 atribuïbles a la CECOT. El panorama, però, podria estar més obert perquè una confrontació entre Talamàs i Cugueró, segons Eines de País, dibuixaria un panorama molt diferent: “Diversos vocals teòricament pròxims a Talamàs se’ns han adreçat per manifestar-nos la seva simpatia i no descartem ampliar el grup perquè les vocalies són nominals“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa