MónTerrassa
Curs sobre ús de xarxes socials per a comerços i pimes amb Cecot i Món Terrassa
  • CA

Els propers dijous 21 i 28 de juny, Cecot Formació i Món Terrassa ofereixen un curs presencial de 8 hores sobre “Ús eficient de les xarxes socials i com rendibilitzar la inversió publicitària”.

El curs, que es durà a terme de 9.30h a 13.30h, es realitzarà a la seu de la patronal vallesana (c/ Sant Pau, 6) i està orientat a comerços i petites empreses que siguin presents a les xarxes socials de forma no professional o que tinguin la inquietud de ser-hi. El preu del curs és de 220 euros pel soci Cecot i 320 euros, pel no Soci Cecot, no obstant, hi ha diversos descomptes i també hi ha la possibilitat de bonificació total o parcial del curs.

Més informació i inscripcions clicant aquí

Objectiu del curs

-Proporcionar als participants les nocions bàsiques de les xarxes socials més importants.

-Analitzar els motius més importants del perquè les empreses han der ser presents en el món de la tecnologia de les xarxes socials.

-Disposar de les eines i coneixements per tal de treure el màxim rendiment dels recursos destinats a la publicitat i la comunicació de l’empresa.

Formadors

Carles de Castro:

Llicenciat en Periodisme per la UAB. Community Manager, Consultor en Xarxes Socials i Periodista Digital. Especialista en gestió de comunitats i planificació de continguts i estratègies. Community Manager de Món Terrassa.

Zaida Torregrossa:

Directora comercial de Món Terrassa, diari Vadevi.cat i Premis Vinari. Experta en la gestió de plans de comunicació, campanyes publicitàries, xarxes socials i nous projectes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa