MónTerrassa
Comença el Programa de Suport al Comerç de la mà de la Cambra de Terrassa

La Cambra de Comerç de Terrassa assessorarà i participarà en el Programa de Suport al Comerç Minorista, que enguany posa el focus en la digitalització, organitzant 4 jornades dirigides a millorar la competitivitat del comerç.

La primera d’aquestes jornades porta com a nom “Eines digitals per a la gestió de l’establiment comercial” i es durà a terme en format virtual el proper 22 de setembre. S’hi oferiran eines digitals que facilitin la gestió dels establiments comercials amb la finalitat d’obtenir dades sobre la facturació, rendibilitat per gammes o línies de productes que ajudin a prendre les millors decisions en la gestió d’establiments comercials. La jornada inclourà en el seu programa aspectes rellevants per al comerç com són les estratègies i etapes a seguir per implementar un e-commerce, les passarel·les de pagament, el social commerce o la solució TPV Tablet.

Ja es poder fer les inscripcions per participar en la primera jornada entrant en aquest enllaç.

Aquestes 4 jornades estan organitzades en el marc del Programa de Suport al Comerç, que està subvencionat al 100% pel Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat a través del Plan Integral de Apoyo al Comercio Minorista i pels fons europeus FEDER, i gestionat per les cambres.

En aquest programa els comerços disposaran d’una anàlisi en profunditat per tal d’identificar els punts forts i febles del negoci i amb els resultats, s’elaborarà un informe amb recomanacions que potenciïn la seva competitivitat. També s’hi analitzen les característiques generals del comerç, l’entorn comercial i els factors d’atractivitat comercial, la distribució dels diferents elements a l’interior dellocal comercial, l’aspecte exterior de l’establiment, la cultura innovadora del comerç, l’estratègia comercial, i es fa una recomanació d’eines de digitalització per tal d’adaptar-se a les necessitats actuals i futures, i potenciar la venda online com a canal de venda complementari.

Hi poden participar aquelles pimes o autònoms del sector comerç de la demarcació territorial de la Cambra de Terrassa que pertanyin a algun dels epígrafs d’activitat CNAE-2009, Grup 47 o amb IAE epígrafs 64, 65 o 66 (excloses farmàcies), i tenen temps per accedir-hi fins el 30 de novembre de 2021.

Podeu obtenir més informació del programa entrant en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa