MónTerrassa
Cirsa guanya 158 MEUR el segon trimestre, un 19,5% més que fa un any

El segon trimestre d’enguany ha estat un molt bon període per la multinacional del joc i l’oci de Terrassa, Cirsa, que ha augmentat els seus beneficis. Durant el segon trimestre d’aquest 2023, l’empresa ha guanyat un total de 158 milions d’euros, el que es tradueix en un 19,5% més que el mateix període de fa un any, quan va guanyar 132,2 milions d’euros, segons informa l’agència ACN.

L’empresa catalana ha registrat un 26,5% més d’ingressos d’explotació que el 2022, tal com escriu l’agència, i ha celebrat el “creixement sostingut” registrat en tots els mercats. Així mateix, ha destacat la “solidesa” de la divisió de joc en línia i apostes esportives, que ha registrat “creixements significatius” tant en volum com en marge de negoci.

La multinacional també ha explicat que la “progressiva normalització” de la crisi de subministraments i la “millora” dels costos de les matèries primeres han estat “factors determinants” per assolir més guanys.

La multinacional atribueix aquestes xifres a la millora de l’oferta i la qualitat del servei, segons explica Crònica Global, i a la bona posició que ocupa l’empresa dins del sector quant a criteris de sostenibilitat.

Cirsa avança cap a la sostenibilitat amb instal·lacions fotovoltaiques a Terrassa

En aquest sentit, l’empresa va anunciar al mes de maig una implementació d’una instal·lació fotovoltaica al seu centre de Terrassa, a més d’una altra planta al seu centre de Sant Cugat del Vallès. La planta fotovoltaica de la ciutat egarenca representarà un estalvi de 49 tones en CO2 l’any, mentre que la de Sant Cugat serà de 79 tones de CO2.

A les oficines centrals de l’empresa a Terrassa, ubicades a la carretera de Castellar, 298, la instal·lació comptarà amb una potència de 116 kWp i produirà el 28% de l’energia consumida, segons avançada La Vanguardia. L’execució d’aquestes instal·lacions van a càrrec de Nexus Energia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa