MónTerrassa
Cirsa implementarà una planta fotovoltaica al seu centre de Terrassa

L’empresa Cirsa implementarà una instal·lació fotovoltaica al seu centre de Terrassa, a més d’una altra planta al seu centre de Sant Cugat del Vallès, a través d’un acord amb Nexus Energia, qui serà l’encarregada de l’execució d’aquestes instal·lacions. A les oficines centrals de l’empresa a Terrassa, ubicades a la carretera de Castellar, 298, la instal·lació comptarà amb una potència de 116 kWp i produirà el 28% de l’energia consumida, segons avança La Vanguardia.

La planta fotovoltaica de la ciutat egarenca representarà un estalvi de 49 tones en CO2 l’any, mentre que la de Sant Cugat serà de 79 tones de CO2. Aquesta segona instal·lació s’ubicarà a la coberta dels aparcaments, i tindrà una potència de 189 kWp i autoproduirà el 17% del consum.

Objectiu: reduir la petjada de carboni de Cirsa

Així doncs, Nexus Energia serà la responsable de realitzar l’execució d’ambdós projectes i la seva operació i gestió durant els set anys de duració d’acord de compravenda d’energia. A la finalització del contracte, ambdues instal·lacions passaran a ser propietat de Cirsa.

Segons expliquen, el projecte d’autoconsum permetrà a Cirsa produir un volum d’electricitat renovable autogenerada a les seves pròpies instal·lacions i beneficiar-se de la compensació dels excedents d’autoconsum. El director de Sostenibilitat i ESG de Cirsa ha afirmat que el seu compromís amb la reducció de la petjada de carboni “passa per la generació de tota la nostra pròpia energia renovable i aquest és un pas important en aquesta direcció”

Més sobre Cirsa

L’empresa és multinacional líder en el sector del joc i de l’oci a l’Estat espanyol i a Amèrica del Sud. “Des de 1978, Cirsa ofereix solucions a mesura i proporciona a mercats, socis i clients la màxima satisfacció, amb respostes ràpides, eficients i personalitzades”, exposen. L’estratègia del grup està centrada en la maximització en l’eficiència i productivitat, així com en el desenvolupament i consolidació d’un creixement rendible recolzat en un dels rigorosos plans d’inversió”, conclouen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa